M.D.C.S. INTERNATIONAL

Contactgegevens M.D.C.S. INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.D.C.S. INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.D.C.S. INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSLEI 6; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36521544 (+32-36521544) 36521544 (+32-36521544)

Fax (fax): +32 (65) 805-68-15 +32 (65) 805-68-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.D.C.S. INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.D.C.S. INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.D.C.S. INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.D.C.S. INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.D.C.S. INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.D.C.S. INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.D.C.S. INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.D.C.S. INTERNATIONAL
Products information M.D.C.S. INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE02625427246
Ondernemingsnummer: 6579132080
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in M.D.C.S. INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.D.C.S. INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for M.D.C.S. INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.D.C.S. INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for M.D.C.S. INTERNATIONAL

7997. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
513604. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
32559900. Klei vuurvaste materialen, nec | Clay refractories, nec
34339901. Gas infrarood verwarming eenheden | Gas infrared heating units
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies
51699902. Carbon zwart | Carbon black

Werken bij M.D.C.S. INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.D.C.S. INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.D.C.S. INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.D.C.S. INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • Wasserijmedewerker (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Allerlei horecawasgoed in de machines stoppen - Nat wasgoed uithalen - Het wasgoed door de strijkpers halen.

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

Zoek naar antwoorden van M.D.C.S. INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of M.D.C.S. INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.D.C.S. INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor M.D.C.S. INTERNATIONAL. M.D.C.S. INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.D.C.S. INTERNATIONAL. Leave a respond for M.D.C.S. INTERNATIONAL. M.D.C.S. INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.D.C.S. INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten M.D.C.S. INTERNATIONAL
Location of M.D.C.S. INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of M.D.C.S. INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come M.D.C.S. INTERNATIONAL M.D.C.S. INTERNATIONAL: FLDELABIE SA | COIFFURE SANTO | Elkabe BVBA | ANDRE DE ZAEYER | SUCCESS EVENTS

Other related companies as M.D.C.S. INTERNATIONAL: FLDELABIE SA | COIFFURE SANTO | Elkabe BVBA | ANDRE DE ZAEYER | SUCCESS EVENTS

M.D.C.S. INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.D.C.S. INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02625427246. Het bedrijf M.D.C.S. INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: LEOPOLDSLEI 6; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in M.D.C.S. INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.D.C.S. INTERNATIONAL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.D.C.S. INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.D.C.S. INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van M.D.C.S. INTERNATIONAL op de kaart.

M.D.C.S. INTERNATIONAL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.D.C.S. INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE02625427246. The company M.D.C.S. INTERNATIONAL is located at the address: LEOPOLDSLEI 6; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in M.D.C.S. INTERNATIONAL were not found.
The main activity of M.D.C.S. INTERNATIONAL is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.D.C.S. INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of M.D.C.S. INTERNATIONAL, open positions, location of M.D.C.S. INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.D.C.S. INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.D.C.S. INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.D.C.S. INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.D.C.S. INTERNATIONAL, employees, financial statistics.