LES FUN FLYERS

Contactgegevens LES FUN FLYERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES FUN FLYERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES FUN FLYERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BITREMONT 71; 7640; ANTOING, België

Telefoon (phone): 69842102 (+32-69842102) 69842102 (+32-69842102)

Fax (fax): +32 (55) 830-98-46 +32 (55) 830-98-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES FUN FLYERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES FUN FLYERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES FUN FLYERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES FUN FLYERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES FUN FLYERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES FUN FLYERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES FUN FLYERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES FUN FLYERS
Products information LES FUN FLYERS

BTW identificatienummer (tax): BE02760559082
Ondernemingsnummer: 4758697509
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in LES FUN FLYERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES FUN FLYERS
(Get full report from official database of BE for LES FUN FLYERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES FUN FLYERS
Addition kinds of activities for LES FUN FLYERS

5734. Computer en software winkels | Computer and software stores
736399. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec
33120702. Plaat, staal | Plate, steel
33560203. Platinumgroepmetalen: rollen, tekenen of extruderen | Platinum group metals: rolling, drawing, or extruding
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
75490202. Zonnedakinstallatie, auto | Sun roof installation, automotive

Werken bij LES FUN FLYERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES FUN FLYERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES FUN FLYERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES FUN FLYERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • Elektricien (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen over geheel België zijn wij op zoek naar ervaren elektriekers die zelfstandig kunnen werken.

  • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

  • HUISHOUDHULP REGIO ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk. www.group-f.be

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

Zoek naar antwoorden van LES FUN FLYERS in sociale netwerken
Look for responds of LES FUN FLYERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES FUN FLYERS. Laat een reactie achter voor LES FUN FLYERS. LES FUN FLYERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES FUN FLYERS. Leave a respond for LES FUN FLYERS. LES FUN FLYERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES FUN FLYERS op de google maps. Adres en contacten LES FUN FLYERS
Location of LES FUN FLYERS on the google maps. Address and contacts of LES FUN FLYERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES FUN FLYERS LES FUN FLYERS: MARC MOERMANS | KRISKO LETTERING SERVICE | Burke S | LEKKERLAND | Euterpe Music Lemaire

Other related companies as LES FUN FLYERS: MARC MOERMANS | KRISKO LETTERING SERVICE | Burke S | LEKKERLAND | Euterpe Music Lemaire

LES FUN FLYERS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES FUN FLYERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02760559082. Het bedrijf LES FUN FLYERS bevindt zich op het adres: RUE DE BITREMONT 71; 7640; ANTOING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 474,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in LES FUN FLYERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES FUN FLYERS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES FUN FLYERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES FUN FLYERS, openstaande posities, locatie van LES FUN FLYERS op de kaart.

LES FUN FLYERS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES FUN FLYERS, company assigned to the tax number BE02760559082. The company LES FUN FLYERS is located at the address: RUE DE BITREMONT 71; 7640; ANTOING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 474,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in LES FUN FLYERS were not found.
The main activity of LES FUN FLYERS is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES FUN FLYERS is not available. You also can look at reviews of LES FUN FLYERS, open positions, location of LES FUN FLYERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES FUN FLYERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES FUN FLYERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES FUN FLYERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES FUN FLYERS, employees, financial statistics.