LEVAN C/KUURNE

Contactgegevens LEVAN C/KUURNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEVAN C/KUURNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEVAN C/KUURNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grasplein 8; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 70 06 64; 0477 50 26 42 (+32-056 70 06 64; 0477 50 26 42) 056 70 06 64; 0477 50 26 42 (+32-056 70 06 64; 0477 50 26 42)

Fax (fax): 056 70 06 64 (+32-056 70 06 64) 056 70 06 64 (+32-056 70 06 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEVAN C/KUURNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEVAN C/KUURNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEVAN C/KUURNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEVAN C/KUURNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEVAN C/KUURNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEVAN C/KUURNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEVAN C/KUURNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEVAN C/KUURNE
Products information LEVAN C/KUURNE

BTW identificatienummer (tax): BE06377807617
Ondernemingsnummer: 3772674560
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Door & gate openers (Automatic); Solar protection - Outside

Product categorie (product category): Doors - Sliding and overhead type

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEVAN C/KUURNE
(Get full report from official database of BE for LEVAN C/KUURNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEVAN C/KUURNE
Addition kinds of activities for LEVAN C/KUURNE

20959903. Koffie, grond: gemengd met korrel of witlof | Coffee, ground: mixed with grain or chicory
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
35320206. Flotatiemachines (mijnbouwmachines) | Flotation machinery (mining machinery)
35450327. Gereedschaphouders | Tool holders
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories

Werken bij LEVAN C/KUURNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEVAN C/KUURNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEVAN C/KUURNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEVAN C/KUURNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • Studenten verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren, specialist in verse groenten, fruit, verse salades... zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op woensdagnamiddag en/of in het weekend te werken. Je zal instaan voor het verder helpen van de klanten, het bedienen van de kassa, opruimen, hulp in de keuken...

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van LEVAN C/KUURNE in sociale netwerken
Look for responds of LEVAN C/KUURNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEVAN C/KUURNE. Laat een reactie achter voor LEVAN C/KUURNE. LEVAN C/KUURNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEVAN C/KUURNE. Leave a respond for LEVAN C/KUURNE. LEVAN C/KUURNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEVAN C/KUURNE op de google maps. Adres en contacten LEVAN C/KUURNE
Location of LEVAN C/KUURNE on the google maps. Address and contacts of LEVAN C/KUURNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LEVAN C/KUURNE LEVAN C/KUURNE: RUDI FELIX | LUC HANSSENS | HUGO DEMOOR | ROGER REMONT-BODART | Centrum voor Fysiotherapie

Other related companies as LEVAN C/KUURNE: RUDI FELIX | LUC HANSSENS | HUGO DEMOOR | ROGER REMONT-BODART | Centrum voor Fysiotherapie

LEVAN C/KUURNE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEVAN C/KUURNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06377807617. Het bedrijf LEVAN C/KUURNE bevindt zich op het adres: Grasplein 8; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Doors - Sliding and overhead type. Lijst met producten zijn Door & gate openers (Automatic); Solar protection - Outside.
De hoofdactiviteit van LEVAN C/KUURNE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEVAN C/KUURNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEVAN C/KUURNE, openstaande posities, locatie van LEVAN C/KUURNE op de kaart.

LEVAN C/KUURNE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEVAN C/KUURNE, company assigned to the tax number BE06377807617. The company LEVAN C/KUURNE is located at the address: Grasplein 8; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Doors - Sliding and overhead type. List of products are Door & gate openers (Automatic); Solar protection - Outside.
The main activity of LEVAN C/KUURNE is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEVAN C/KUURNE is not available. You also can look at reviews of LEVAN C/KUURNE, open positions, location of LEVAN C/KUURNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEVAN C/KUURNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEVAN C/KUURNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEVAN C/KUURNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEVAN C/KUURNE, employees, financial statistics.