DEMCO

Contactgegevens DEMCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPANJESTRAAT 30; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51246301 (+32-51246301) 51246301 (+32-51246301)

Fax (fax): +32 (69) 759-98-70 +32 (69) 759-98-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMCO
Products information DEMCO

BTW identificatienummer (tax): BE06995239257
Ondernemingsnummer: 4820770263
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DEMCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse zakelijke dienstverlening; Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMCO
(Get full report from official database of BE for DEMCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMCO
Addition kinds of activities for DEMCO

361201. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
704100. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
28510100. Verf en verf additieven | Paints and paint additives
32290705. Lantaarnbollen | Lantern globes
32720324. Wash fundamenten, pre-terrazzo | Wash foundations, precast terrazzo
33519902. Brass rollen en tekenen | Brass rolling and drawing
35990101. Carnaval machines en uitrusting, pretpark, nec | Carnival machines and equipment, amusement park, nec
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids
87420000. Management consulting diensten | Management consulting services
96310402. Regeling, administratie van nutsbedrijven, overheidsregering | Regulation, administration of utilities, state government

Werken bij DEMCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Ploegbaas (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Massenhoven zijn we op zoek naar een ploegbaas Je wordt ingezet in de productiehal van betonnen prefab elementen. Je staat in voor het efficiënt aansturen en verdelen van het werk voor een team van een 30-tal personen. Je staat eveneens voor de kwaliteit van de geproduceerde elementen.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (voor onze vestiging in BEVEREN/KRUIBEKE) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: VAN HOVE GARAGES NV

    Type: Vaste Job

    - Je voert onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie,... - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van Renault Trucks

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van DEMCO in sociale netwerken
Look for responds of DEMCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMCO. Laat een reactie achter voor DEMCO. DEMCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMCO. Leave a respond for DEMCO. DEMCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMCO op de google maps. Adres en contacten DEMCO
Location of DEMCO on the google maps. Address and contacts of DEMCO

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMCO DEMCO: WALVAERT | Coenen W | SVAR | GAR KAESEMANS T | R?SIDENCE MIVESA

Other related companies as DEMCO: WALVAERT | Coenen W | SVAR | GAR KAESEMANS T | R?SIDENCE MIVESA

DEMCO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06995239257. Het bedrijf DEMCO bevindt zich op het adres: SPANJESTRAAT 30; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 110,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse zakelijke dienstverlening; Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in DEMCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMCO is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMCO, openstaande posities, locatie van DEMCO op de kaart.

DEMCO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMCO, company assigned to the tax number BE06995239257. The company DEMCO is located at the address: SPANJESTRAAT 30; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 110,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse zakelijke dienstverlening; Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen; Vloer- and muurbekleding. Products created in DEMCO were not found.
The main activity of DEMCO is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMCO is not available. You also can look at reviews of DEMCO, open positions, location of DEMCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMCO, employees, financial statistics.