LE CHARME DU PASS?

Contactgegevens LE CHARME DU PASS?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CHARME DU PASS?: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CHARME DU PASS?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DU ROEULX 1111; 7021; BERGEN, België

Telefoon (phone): 65873092 (+32-65873092) 65873092 (+32-65873092)

Fax (fax): +32 (15) 628-42-24 +32 (15) 628-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CHARME DU PASS?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CHARME DU PASS?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CHARME DU PASS?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CHARME DU PASS?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CHARME DU PASS?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CHARME DU PASS?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CHARME DU PASS?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CHARME DU PASS?
Products information LE CHARME DU PASS?

BTW identificatienummer (tax): BE04552703857
Ondernemingsnummer: 1195007324
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LE CHARME DU PASS? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse zakelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CHARME DU PASS?
(Get full report from official database of BE for LE CHARME DU PASS?)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CHARME DU PASS?
Addition kinds of activities for LE CHARME DU PASS?

508507. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
14110200. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
35360102. Davits | Davits
37280402. Bomb racks, vliegtuigen | Bomb racks, aircraft
51220103. parfums | Perfumes

Werken bij LE CHARME DU PASS?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CHARME DU PASS?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CHARME DU PASS?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CHARME DU PASS?. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIE OPERATOR CHOCOLADE (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf zijn we op zoek naar Productie Operatoren. Je voornaamste taken zijn: Instellen en besturen van de productielijn Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings-, inpak -en afvulproces Reinigen van de productielijn

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van LE CHARME DU PASS? in sociale netwerken
Look for responds of LE CHARME DU PASS? in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CHARME DU PASS?. Laat een reactie achter voor LE CHARME DU PASS?. LE CHARME DU PASS? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CHARME DU PASS?. Leave a respond for LE CHARME DU PASS?. LE CHARME DU PASS? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CHARME DU PASS? op de google maps. Adres en contacten LE CHARME DU PASS?
Location of LE CHARME DU PASS? on the google maps. Address and contacts of LE CHARME DU PASS?

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CHARME DU PASS? LE CHARME DU PASS?: Hlihel N | BLANQUET PATRICE | MAISON GUIDO-UOMO | Garot Thierry | HUIS DALI

Other related companies as LE CHARME DU PASS?: Hlihel N | BLANQUET PATRICE | MAISON GUIDO-UOMO | Garot Thierry | HUIS DALI

LE CHARME DU PASS? is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CHARME DU PASS?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04552703857. Het bedrijf LE CHARME DU PASS? bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DU ROEULX 1111; 7021; BERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse zakelijke dienstverlening. Producten gemaakt in LE CHARME DU PASS? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE CHARME DU PASS? is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CHARME DU PASS? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CHARME DU PASS?, openstaande posities, locatie van LE CHARME DU PASS? op de kaart.

LE CHARME DU PASS? is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CHARME DU PASS?, company assigned to the tax number BE04552703857. The company LE CHARME DU PASS? is located at the address: CHAUSS?E DU ROEULX 1111; 7021; BERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse zakelijke dienstverlening. Products created in LE CHARME DU PASS? were not found.
The main activity of LE CHARME DU PASS? is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CHARME DU PASS? is not available. You also can look at reviews of LE CHARME DU PASS?, open positions, location of LE CHARME DU PASS? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CHARME DU PASS?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CHARME DU PASS?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CHARME DU PASS?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CHARME DU PASS?, employees, financial statistics.