DOG STYLE

Contactgegevens DOG STYLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOG STYLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOG STYLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEISTLAAN 187; 8301; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50511198 (+32-50511198) 50511198 (+32-50511198)

Fax (fax): +32 (61) 866-56-41 +32 (61) 866-56-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOG STYLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOG STYLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOG STYLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOG STYLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOG STYLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOG STYLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOG STYLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOG STYLE
Products information DOG STYLE

BTW identificatienummer (tax): BE01588867187
Ondernemingsnummer: 2433441162
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in DOG STYLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOG STYLE
(Get full report from official database of BE for DOG STYLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOG STYLE
Addition kinds of activities for DOG STYLE

162903. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
01610405. Koolboerderij | Cabbage farm
23939904. Theezakjes, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tea bags, fabric: made from purchased materials
30690805. Orthopedische diverse, gegoten rubber | Orthopedic sundries, molded rubber
59219900. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec

Werken bij DOG STYLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOG STYLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOG STYLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOG STYLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

Zoek naar antwoorden van DOG STYLE in sociale netwerken
Look for responds of DOG STYLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOG STYLE. Laat een reactie achter voor DOG STYLE. DOG STYLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOG STYLE. Leave a respond for DOG STYLE. DOG STYLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOG STYLE op de google maps. Adres en contacten DOG STYLE
Location of DOG STYLE on the google maps. Address and contacts of DOG STYLE

Andere gerelateerde bedrijven als come DOG STYLE DOG STYLE: FLL. SWYNEN BVBA | ARCHI D?COR | RENOV'HOME | VANDENBORRE MICHEL | RECUP-OPEL

Other related companies as DOG STYLE: FLL. SWYNEN BVBA | ARCHI D?COR | RENOV'HOME | VANDENBORRE MICHEL | RECUP-OPEL

DOG STYLE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOG STYLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01588867187. Het bedrijf DOG STYLE bevindt zich op het adres: HEISTLAAN 187; 8301; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 566,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in DOG STYLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOG STYLE is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOG STYLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOG STYLE, openstaande posities, locatie van DOG STYLE op de kaart.

DOG STYLE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOG STYLE, company assigned to the tax number BE01588867187. The company DOG STYLE is located at the address: HEISTLAAN 187; 8301; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 566,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in DOG STYLE were not found.
The main activity of DOG STYLE is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOG STYLE is not available. You also can look at reviews of DOG STYLE, open positions, location of DOG STYLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOG STYLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOG STYLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOG STYLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOG STYLE, employees, financial statistics.