CLAUDINE LEFEBVRE

Contactgegevens CLAUDINE LEFEBVRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDINE LEFEBVRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDINE LEFEBVRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ENSEIGNEMENT 34; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65664540 (+32-65664540) 65664540 (+32-65664540)

Fax (fax): +32 (84) 123-48-71 +32 (84) 123-48-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDINE LEFEBVRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDINE LEFEBVRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDINE LEFEBVRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDINE LEFEBVRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDINE LEFEBVRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDINE LEFEBVRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDINE LEFEBVRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDINE LEFEBVRE
Products information CLAUDINE LEFEBVRE

BTW identificatienummer (tax): BE01293334960
Ondernemingsnummer: 4365936279
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in CLAUDINE LEFEBVRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDINE LEFEBVRE
(Get full report from official database of BE for CLAUDINE LEFEBVRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDINE LEFEBVRE
Addition kinds of activities for CLAUDINE LEFEBVRE

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
3172. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
275209. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
28129901. Chloor, samengeperst of vloeibaar | Chlorine, compressed or liquefied
34230201. Loodguns of gereedschap, hand: elektrisch | Soldering guns or tools, hand: electric
34239900. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec

Werken bij CLAUDINE LEFEBVRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDINE LEFEBVRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDINE LEFEBVRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDINE LEFEBVRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • Handlanger bouw (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

  • Magazijnier (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Diest zoeken wij medewerkers op de verzending Taken: - Het gemaakte glas vastzetten op de karren en klaarmaken voor verzending - Deze karren moeten dan ook verplaatst worden met de heftruck - Werken met een scanner en een laadlijst de nodig materialen bij elkaar halen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

Zoek naar antwoorden van CLAUDINE LEFEBVRE in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDINE LEFEBVRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDINE LEFEBVRE. Laat een reactie achter voor CLAUDINE LEFEBVRE. CLAUDINE LEFEBVRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDINE LEFEBVRE. Leave a respond for CLAUDINE LEFEBVRE. CLAUDINE LEFEBVRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDINE LEFEBVRE op de google maps. Adres en contacten CLAUDINE LEFEBVRE
Location of CLAUDINE LEFEBVRE on the google maps. Address and contacts of CLAUDINE LEFEBVRE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDINE LEFEBVRE CLAUDINE LEFEBVRE: WOUTERS GERT | Conotte Jean | TECHNICAD | VANDERHAEGEN CONSULTING | A.H.P. PHARMA

Other related companies as CLAUDINE LEFEBVRE: WOUTERS GERT | Conotte Jean | TECHNICAD | VANDERHAEGEN CONSULTING | A.H.P. PHARMA

CLAUDINE LEFEBVRE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDINE LEFEBVRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01293334960. Het bedrijf CLAUDINE LEFEBVRE bevindt zich op het adres: RUE DE L'ENSEIGNEMENT 34; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 444,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in CLAUDINE LEFEBVRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAUDINE LEFEBVRE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDINE LEFEBVRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDINE LEFEBVRE, openstaande posities, locatie van CLAUDINE LEFEBVRE op de kaart.

CLAUDINE LEFEBVRE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDINE LEFEBVRE, company assigned to the tax number BE01293334960. The company CLAUDINE LEFEBVRE is located at the address: RUE DE L'ENSEIGNEMENT 34; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 444,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dierenartsen. Products created in CLAUDINE LEFEBVRE were not found.
The main activity of CLAUDINE LEFEBVRE is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDINE LEFEBVRE is not available. You also can look at reviews of CLAUDINE LEFEBVRE, open positions, location of CLAUDINE LEFEBVRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDINE LEFEBVRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDINE LEFEBVRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDINE LEFEBVRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDINE LEFEBVRE, employees, financial statistics.