Boelaert R

Contactgegevens Boelaert R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boelaert R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boelaert R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp 73; 9968; Assenede (Bassevelde), België

Telefoon (phone): 09 373 73 99 (+32-09 373 73 99) 09 373 73 99 (+32-09 373 73 99)

Fax (fax): 09 373 55 59 (+32-09 373 55 59) 09 373 55 59 (+32-09 373 55 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boelaert R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boelaert R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boelaert R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boelaert R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boelaert R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boelaert R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boelaert R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boelaert R
Products information Boelaert R

BTW identificatienummer (tax): BE05234405517
Ondernemingsnummer: 5218750000
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Boelaert R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boelaert R
(Get full report from official database of BE for Boelaert R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boelaert R
Addition kinds of activities for Boelaert R

513606. Heren en jongens sportkleding en werkkleding | Men's and boys' sportswear and work clothing
15220107. Multi-familie woningen, nieuwbouw | Multi-family dwellings, new construction
22410303. Bandbandjes, geweven of gevlochten | Tie tapes, woven or braided
23390311. Uniformen, atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, athletic: women's, misses', and juniors'
24991102. Gegraveerde houten producten | Engraved wood products
35780202. Calculators, hand-held | Calculators, hand-held
49119906. Nucleaire elektrische energie generatie | Nuclear electric power generation
96119902. Economisch ontwikkelingsbureau, overheid | Economic development agency, government

Werken bij Boelaert R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boelaert R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boelaert R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boelaert R. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Chauffeur CE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: DEVOOGHT LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Transport met betonmixer of kipper. Tewerkstelling te Gent - Zeehaven.

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Boelaert R in sociale netwerken
Look for responds of Boelaert R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boelaert R. Laat een reactie achter voor Boelaert R. Boelaert R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boelaert R. Leave a respond for Boelaert R. Boelaert R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boelaert R op de google maps. Adres en contacten Boelaert R
Location of Boelaert R on the google maps. Address and contacts of Boelaert R

Andere gerelateerde bedrijven als come Boelaert R Boelaert R: AKSIS | EULAERTS K | Lefebvre G | ERIK VAN LAERE | Freesun

Other related companies as Boelaert R: AKSIS | EULAERTS K | Lefebvre G | ERIK VAN LAERE | Freesun

Boelaert R is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boelaert R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05234405517. Het bedrijf Boelaert R bevindt zich op het adres: Dorp 73; 9968; Assenede (Bassevelde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Boelaert R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boelaert R is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boelaert R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boelaert R, openstaande posities, locatie van Boelaert R op de kaart.

Boelaert R is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boelaert R, company assigned to the tax number BE05234405517. The company Boelaert R is located at the address: Dorp 73; 9968; Assenede (Bassevelde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Boelaert R were not found.
The main activity of Boelaert R is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Boelaert R is not available. You also can look at reviews of Boelaert R, open positions, location of Boelaert R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boelaert R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boelaert R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boelaert R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boelaert R, employees, financial statistics.