KURT DOM

Contactgegevens KURT DOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KURT DOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KURT DOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINSENLAAN 18; 2381; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14650370 (+32-14650370) 14650370 (+32-14650370)

Fax (fax): +32 (69) 272-60-48 +32 (69) 272-60-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KURT DOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KURT DOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KURT DOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KURT DOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KURT DOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KURT DOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KURT DOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KURT DOM
Products information KURT DOM

BTW identificatienummer (tax): BE06868621826
Ondernemingsnummer: 6727722167
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in KURT DOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KURT DOM
(Get full report from official database of BE for KURT DOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KURT DOM
Addition kinds of activities for KURT DOM

20240200. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
20530000. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
23110200. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
39140201. Carving sets, nikkel zilver | Carving sets, nickle silver
50840503. verzinkboren | Countersinks
51699905. Boorselder | Drilling mud

Werken bij KURT DOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KURT DOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KURT DOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KURT DOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Studentenjob

    Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van KURT DOM in sociale netwerken
Look for responds of KURT DOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KURT DOM. Laat een reactie achter voor KURT DOM. KURT DOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KURT DOM. Leave a respond for KURT DOM. KURT DOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KURT DOM op de google maps. Adres en contacten KURT DOM
Location of KURT DOM on the google maps. Address and contacts of KURT DOM

Andere gerelateerde bedrijven als come KURT DOM KURT DOM: GEERS JOSEPH & ZOON | BEAUTY CENTER VOOR KAT EN HOND | DANIEL PAELINCK | PHILIPPE DELTOMBE | Courtoy Photo

Other related companies as KURT DOM: GEERS JOSEPH & ZOON | BEAUTY CENTER VOOR KAT EN HOND | DANIEL PAELINCK | PHILIPPE DELTOMBE | Courtoy Photo

KURT DOM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KURT DOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06868621826. Het bedrijf KURT DOM bevindt zich op het adres: PRINSENLAAN 18; 2381; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in KURT DOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KURT DOM is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KURT DOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KURT DOM, openstaande posities, locatie van KURT DOM op de kaart.

KURT DOM is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is KURT DOM, company assigned to the tax number BE06868621826. The company KURT DOM is located at the address: PRINSENLAAN 18; 2381; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 400,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dierenartsen. Products created in KURT DOM were not found.
The main activity of KURT DOM is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KURT DOM is not available. You also can look at reviews of KURT DOM, open positions, location of KURT DOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KURT DOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KURT DOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KURT DOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KURT DOM, employees, financial statistics.