M & M Publishing BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • M & M Publishing BVBA
Private companiesTextile Mill Products • M & M Publishing BVBA

Contactgegevens M & M Publishing BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M & M Publishing BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

M & M Publishing BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maaltebruggestraat 296; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 221 45 78 (+32-09 221 45 78) 09 221 45 78 (+32-09 221 45 78)

Fax (fax): 09 365 98 49 (+32-09 365 98 49) 09 365 98 49 (+32-09 365 98 49)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M & M Publishing BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M & M Publishing BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M & M Publishing BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M & M Publishing BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M & M Publishing BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M & M Publishing BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M & M Publishing BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M & M Publishing BVBA
Products information M & M Publishing BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06813690185
Ondernemingsnummer: 8492126464
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 768,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Copywriters

Product categorie (product category): Desktop publishing - Service offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M & M Publishing BVBA
(Get full report from official database of BE for M & M Publishing BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor M & M Publishing BVBA
Addition kinds of activities for M & M Publishing BVBA

806300. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
35420504. Metalen afzettingsvormende machines | Metal deposit forming machines
37249910. Niet-elektrische starters, vliegtuigen | Nonelectric starters, aircraft
50130121. Lichaamsreparatie of verfartikelen, automotive | Body repair or paint shop supplies, automotive

Werken bij M & M Publishing BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M & M Publishing BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M & M Publishing BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M & M Publishing BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van M & M Publishing BVBA in sociale netwerken
Look for responds of M & M Publishing BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor M & M Publishing BVBA. Laat een reactie achter voor M & M Publishing BVBA. M & M Publishing BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M & M Publishing BVBA. Leave a respond for M & M Publishing BVBA. M & M Publishing BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M & M Publishing BVBA op de google maps. Adres en contacten M & M Publishing BVBA
Location of M & M Publishing BVBA on the google maps. Address and contacts of M & M Publishing BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come M & M Publishing BVBA M & M Publishing BVBA: MARTIN DEBRUYNE | FA. CEMOV | R. VAN BELLEGHEM | Probila-Unitrab | GASTON LAVERS

Other related companies as M & M Publishing BVBA: MARTIN DEBRUYNE | FA. CEMOV | R. VAN BELLEGHEM | Probila-Unitrab | GASTON LAVERS

M & M Publishing BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M & M Publishing BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06813690185. Het bedrijf M & M Publishing BVBA bevindt zich op het adres: Maaltebruggestraat 296; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 768,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Desktop publishing - Service offices. Lijst met producten zijn Copywriters.
De hoofdactiviteit van M & M Publishing BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M & M Publishing BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M & M Publishing BVBA, openstaande posities, locatie van M & M Publishing BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M & M Publishing BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is M & M Publishing BVBA, company assigned to the tax number BE06813690185. The company M & M Publishing BVBA is located at the address: Maaltebruggestraat 296; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 768,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Desktop publishing - Service offices. List of products are Copywriters.
The main activity of M & M Publishing BVBA is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M & M Publishing BVBA is not available. You also can look at reviews of M & M Publishing BVBA, open positions, location of M & M Publishing BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M & M Publishing BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M & M Publishing BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M & M Publishing BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M & M Publishing BVBA, employees, financial statistics.