INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE

Contactgegevens INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMAIN ST PIERRE 24; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT, België

Telefoon (phone): 10659271 (+32-10659271) 10659271 (+32-10659271)

Fax (fax): +32 (84) 598-97-17 +32 (84) 598-97-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE
Products information INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE

BTW identificatienummer (tax): BE01516632080
Ondernemingsnummer: 5473632812
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Databeheer and gegevensverwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE
(Get full report from official database of BE for INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE
Addition kinds of activities for INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE

4725. Touroperators | Tour operators
784100. Videobandverhuur | Video tape rental
30530104. Vetafdichtingen, asbest | Grease seals, asbestos
35560102. Kaasmakende machines | Cheese making machinery
72319901. Kappers | Hairdressers
72990606. Telegram service, persoonlijk | Telegram service, personal

Werken bij INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Flexijob

    Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE in sociale netwerken
Look for responds of INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE. Laat een reactie achter voor INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE. INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE. Leave a respond for INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE. INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE op de google maps. Adres en contacten INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE
Location of INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE on the google maps. Address and contacts of INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE

Andere gerelateerde bedrijven als come INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE: CHRISTIAN GASPAR | DEVILLERS | Mylady | OSTE SPRINGKASTELENVERHUUR | LUC SONDERVORST

Other related companies as INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE: CHRISTIAN GASPAR | DEVILLERS | Mylady | OSTE SPRINGKASTELENVERHUUR | LUC SONDERVORST

INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01516632080. Het bedrijf INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE bevindt zich op het adres: CHEMAIN ST PIERRE 24; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Databeheer and gegevensverwerking. Producten gemaakt in INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE, openstaande posities, locatie van INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE op de kaart.

INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE, company assigned to the tax number BE01516632080. The company INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE is located at the address: CHEMAIN ST PIERRE 24; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Databeheer and gegevensverwerking. Products created in INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE were not found.
The main activity of INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE is not available. You also can look at reviews of INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE, open positions, location of INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INFORMATIQUE DISTRIBUTION BELGE, employees, financial statistics.