Interware

Contactgegevens Interware: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interware: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interware

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 52-3; 3910; Neerpelt, België

Telefoon (phone): 011 66 25 96 (+32-011 66 25 96) 011 66 25 96 (+32-011 66 25 96)

Fax (fax): +32 (55) 131-11-79 +32 (55) 131-11-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interware: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interware"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interware"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interware, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interware. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interware, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interware. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interware
Products information Interware

BTW identificatienummer (tax): BE01144744873
Ondernemingsnummer: 5178649902
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 401,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Interware zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interware
(Get full report from official database of BE for Interware)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interware
Addition kinds of activities for Interware

734201. Desinfectie diensten | Disinfecting services
01799908. Ananasboerderij | Pineapple farm
23299902. Overhemd en broekpakken: mannen, jongeren en jongens | Shirt and slack suits: men's, youths', and boys'
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed

Werken bij Interware: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interware: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interware. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interware. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • Werfleider Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een werfleider Industriebouw.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van Interware in sociale netwerken
Look for responds of Interware in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interware. Laat een reactie achter voor Interware. Interware bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interware. Leave a respond for Interware. Interware on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interware op de google maps. Adres en contacten Interware
Location of Interware on the google maps. Address and contacts of Interware

Andere gerelateerde bedrijven als come Interware Interware: BRAINE-SANICHAUFFE SPRL | JOHAN FOBERT | COIFFURE ASTARTE | Hendrickx D | PENET PNEUS

Other related companies as Interware: BRAINE-SANICHAUFFE SPRL | JOHAN FOBERT | COIFFURE ASTARTE | Hendrickx D | PENET PNEUS

Interware is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Interware, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01144744873. Het bedrijf Interware bevindt zich op het adres: Stationsstraat 52-3; 3910; Neerpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 401,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Interware zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Interware is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interware is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interware, openstaande posities, locatie van Interware op de kaart.

Interware is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Interware, company assigned to the tax number BE01144744873. The company Interware is located at the address: Stationsstraat 52-3; 3910; Neerpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 401,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Software. Products created in Interware were not found.
The main activity of Interware is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Interware is not available. You also can look at reviews of Interware, open positions, location of Interware on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interware, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interware, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interware, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interware, employees, financial statistics.