ETS. CHRISTIAN

Contactgegevens ETS. CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. CHRISTIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CAMPAGNES 12; 6200; CH?TELET, België

Telefoon (phone): 71389947 (+32-71389947) 71389947 (+32-71389947)

Fax (fax): +32 (67) 481-43-98 +32 (67) 481-43-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. CHRISTIAN
Products information ETS. CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE08129577636
Ondernemingsnummer: 6185821533
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ETS. CHRISTIAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for ETS. CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. CHRISTIAN
Addition kinds of activities for ETS. CHRISTIAN

122101. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
354104. draaibanken | Lathes
358900. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
20660203. Gepoederde Cacao | Powdered cocoa
20790102. Margarine-boter mengsels | Margarine-butter blends
34669902. Afsluitingen, gestempeld metaal | Closures, stamped metal
80110513. Opthalmologist | Opthalmologist
82490101. Bouwbedrijf school | Construction operation school
87420504. Nieuw bedrijf opstart consultant | New business start-up consultant

Werken bij ETS. CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • sanitair installateur (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

Zoek naar antwoorden van ETS. CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of ETS. CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor ETS. CHRISTIAN. ETS. CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. CHRISTIAN. Leave a respond for ETS. CHRISTIAN. ETS. CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten ETS. CHRISTIAN
Location of ETS. CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of ETS. CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. CHRISTIAN ETS. CHRISTIAN: COZIER LOUIS SA | Klemenswerk | JEAN-LUC ONGENA | ORNITHO-SHOP | MTW BVBA

Other related companies as ETS. CHRISTIAN: COZIER LOUIS SA | Klemenswerk | JEAN-LUC ONGENA | ORNITHO-SHOP | MTW BVBA

ETS. CHRISTIAN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08129577636. Het bedrijf ETS. CHRISTIAN bevindt zich op het adres: RUE DES CAMPAGNES 12; 6200; CH?TELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 813,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Schilders. Producten gemaakt in ETS. CHRISTIAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. CHRISTIAN is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van ETS. CHRISTIAN op de kaart.

ETS. CHRISTIAN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE08129577636. The company ETS. CHRISTIAN is located at the address: RUE DES CAMPAGNES 12; 6200; CH?TELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 813,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Schilders. Products created in ETS. CHRISTIAN were not found.
The main activity of ETS. CHRISTIAN is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of ETS. CHRISTIAN, open positions, location of ETS. CHRISTIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. CHRISTIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. CHRISTIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. CHRISTIAN, employees, financial statistics.