2B NV

Contactgegevens 2B NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2B NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

2B NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruggesteenweg 48; 8755; Ruiselede, België

Telefoon (phone): 051 68 73 07 (+32-051 68 73 07) 051 68 73 07 (+32-051 68 73 07)

Fax (fax): 051 68 78 81 (+32-051 68 78 81) 051 68 78 81 (+32-051 68 78 81)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2B NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2B NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2B NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2B NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2B NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2B NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2B NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2B NV
Products information 2B NV

BTW identificatienummer (tax): BE01762725830
Ondernemingsnummer: 3329101562
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in 2B NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2B NV
(Get full report from official database of BE for 2B NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2B NV
Addition kinds of activities for 2B NV

106101. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
22419908. Manmade vezel smalle geweven stoffen | Manmade fiber narrow woven fabrics
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
32110101. Oogheelkundige glas, plat | Ophthalmic glass, flat
58120202. Bevroren yoghurtstandaard | Frozen yogurt stand
73891308. Patentmakelaars | Patent brokers

Werken bij 2B NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2B NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2B NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2B NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van 2B NV in sociale netwerken
Look for responds of 2B NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2B NV. Laat een reactie achter voor 2B NV. 2B NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2B NV. Leave a respond for 2B NV. 2B NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2B NV op de google maps. Adres en contacten 2B NV
Location of 2B NV on the google maps. Address and contacts of 2B NV

Andere gerelateerde bedrijven als come 2B NV 2B NV: EUGEEN VEREECKEN | PANEUR.VER.VREDE-SAMENW. | Claeys J | D.D.N. | INTERVENTION D?POLLUTION

Other related companies as 2B NV: EUGEEN VEREECKEN | PANEUR.VER.VREDE-SAMENW. | Claeys J | D.D.N. | INTERVENTION D?POLLUTION

2B NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2B NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01762725830. Het bedrijf 2B NV bevindt zich op het adres: Bruggesteenweg 48; 8755; Ruiselede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 873,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Internet - Webdesign. Producten gemaakt in 2B NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 2B NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2B NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2B NV, openstaande posities, locatie van 2B NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

2B NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2B NV, company assigned to the tax number BE01762725830. The company 2B NV is located at the address: Bruggesteenweg 48; 8755; Ruiselede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 873,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Internet - Webdesign. Products created in 2B NV were not found.
The main activity of 2B NV is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 2B NV is not available. You also can look at reviews of 2B NV, open positions, location of 2B NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2B NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2B NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2B NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2B NV, employees, financial statistics.