LENAERS DECORATIE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • LENAERS DECORATIE
Private companiesFood Stores • LENAERS DECORATIE

Contactgegevens LENAERS DECORATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LENAERS DECORATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LENAERS DECORATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Soef 1; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 81 43 99 (+32-014 81 43 99) 014 81 43 99 (+32-014 81 43 99)

Fax (fax): 014 81 43 99 (+32-014 81 43 99) 014 81 43 99 (+32-014 81 43 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LENAERS DECORATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LENAERS DECORATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LENAERS DECORATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LENAERS DECORATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LENAERS DECORATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LENAERS DECORATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LENAERS DECORATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LENAERS DECORATIE
Products information LENAERS DECORATIE

BTW identificatienummer (tax): BE07902435302
Ondernemingsnummer: 7361633300
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Curtains & curtain fixtures - Retail; Painting contractors; Solar protection - Inside

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LENAERS DECORATIE
(Get full report from official database of BE for LENAERS DECORATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LENAERS DECORATIE
Addition kinds of activities for LENAERS DECORATIE

721802. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
821101. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools
22599905. Vesten, breien | Stockinettes, knit
31990108. Zwepen, leer | Whips, leather
32610205. Lavatoria, glanzend china | Lavatories, vitreous china
36749909. Siliconenplaten, chemisch gedoteerd | Silicon wafers, chemically doped
38210110. Granulatoren, laboratorium | Granulators, laboratory
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats

Werken bij LENAERS DECORATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LENAERS DECORATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LENAERS DECORATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LENAERS DECORATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studenten in dierenarts voor "Purina" kwaliteits producten te promoteren (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een agentschap gespecialiseerd in Brand Activation. Voor onze klant Nestlé zijn wij op zoek naar dynamische en enthousiaste personen om de producten voor honden en katten in de kijker te zetten. Na een uitgebreide training, word je verantwoordelijk voor demonstraties en degustaties in gespecialiseerde winkels . Een eerste belangrijke periode is gepland iedere vrijdag en zaterdag vanaf september. Hou je van een commerciële uitdaging en ben je vrij vanaf september ? Vervoeg dan ons team ! Stuur uw cv naar : [email protected]

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van LENAERS DECORATIE in sociale netwerken
Look for responds of LENAERS DECORATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LENAERS DECORATIE. Laat een reactie achter voor LENAERS DECORATIE. LENAERS DECORATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LENAERS DECORATIE. Leave a respond for LENAERS DECORATIE. LENAERS DECORATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LENAERS DECORATIE op de google maps. Adres en contacten LENAERS DECORATIE
Location of LENAERS DECORATIE on the google maps. Address and contacts of LENAERS DECORATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LENAERS DECORATIE LENAERS DECORATIE: FLDEVRAY WALTHER ET ENFANTS SPRL | F.L.N. Construct BVBA | DE BIERSCHUUR | E5 MODE | Architectenbureau Cheops bvba

Other related companies as LENAERS DECORATIE: FLDEVRAY WALTHER ET ENFANTS SPRL | F.L.N. Construct BVBA | DE BIERSCHUUR | E5 MODE | Architectenbureau Cheops bvba

LENAERS DECORATIE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LENAERS DECORATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07902435302. Het bedrijf LENAERS DECORATIE bevindt zich op het adres: Soef 1; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail; Painting contractors; Solar protection - Inside.
De hoofdactiviteit van LENAERS DECORATIE is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LENAERS DECORATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LENAERS DECORATIE, openstaande posities, locatie van LENAERS DECORATIE op de kaart.

LENAERS DECORATIE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LENAERS DECORATIE, company assigned to the tax number BE07902435302. The company LENAERS DECORATIE is located at the address: Soef 1; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail; Painting contractors; Solar protection - Inside.
The main activity of LENAERS DECORATIE is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LENAERS DECORATIE is not available. You also can look at reviews of LENAERS DECORATIE, open positions, location of LENAERS DECORATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LENAERS DECORATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LENAERS DECORATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LENAERS DECORATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LENAERS DECORATIE, employees, financial statistics.