FENIKS DESIGN NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • FENIKS DESIGN NV

Contactgegevens FENIKS DESIGN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FENIKS DESIGN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FENIKS DESIGN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlamingveld 2C; 8490; Jabbeke, België

Telefoon (phone): 050 81 38 58; 050 81 41 58 (+32-050 81 38 58; 050 81 41 58) 050 81 38 58; 050 81 41 58 (+32-050 81 38 58; 050 81 41 58)

Fax (fax): 050 81 24 66 (+32-050 81 24 66) 050 81 24 66 (+32-050 81 24 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FENIKS DESIGN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FENIKS DESIGN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FENIKS DESIGN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FENIKS DESIGN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FENIKS DESIGN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FENIKS DESIGN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FENIKS DESIGN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FENIKS DESIGN NV
Products information FENIKS DESIGN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04836975097
Ondernemingsnummer: 4664215087
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 361,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Kitchen installations; Bathroom installation & accessories

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FENIKS DESIGN NV
(Get full report from official database of BE for FENIKS DESIGN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FENIKS DESIGN NV
Addition kinds of activities for FENIKS DESIGN NV

762204. Antenne reparatie en installatie | Antenna repair and installation
24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
50850501. lagers | Bearings
50870601. Caskets | Caskets
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'
75349901. Rebuilding en retreading banden | Rebuilding and retreading tires
92299902. Emergency Management Office, de overheid | Emergency management office, government

Werken bij FENIKS DESIGN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FENIKS DESIGN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FENIKS DESIGN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FENIKS DESIGN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • Administratief juridisch medewerk(st)er (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opmaak van juridische documenten (volmachten, dadingen, ingebrekestellingen,...) en je behandelt zelfstandig schade- en verzekeringsdossiers op vlak van liability -BA/ ABR. Je biedt administratieve assistentie en ondersteuning aan de juriste. (voorbereiding procedure, expertise,...) Je biedt de eerstelijnshulp van de juridische dienst: klassement, beheer agenda's, aanleveren juridische documentatie, administratieve opvolging dossiers.

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

Zoek naar antwoorden van FENIKS DESIGN NV in sociale netwerken
Look for responds of FENIKS DESIGN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FENIKS DESIGN NV. Laat een reactie achter voor FENIKS DESIGN NV. FENIKS DESIGN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FENIKS DESIGN NV. Leave a respond for FENIKS DESIGN NV. FENIKS DESIGN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FENIKS DESIGN NV op de google maps. Adres en contacten FENIKS DESIGN NV
Location of FENIKS DESIGN NV on the google maps. Address and contacts of FENIKS DESIGN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FENIKS DESIGN NV FENIKS DESIGN NV: LOUIS SCHALBROECK | FLORARTY | ROGER GIELEN | UITZENDKRACHTEN PLUS | MAPO DEPSY

Other related companies as FENIKS DESIGN NV: LOUIS SCHALBROECK | FLORARTY | ROGER GIELEN | UITZENDKRACHTEN PLUS | MAPO DEPSY

FENIKS DESIGN NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FENIKS DESIGN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04836975097. Het bedrijf FENIKS DESIGN NV bevindt zich op het adres: Vlamingveld 2C; 8490; Jabbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 361,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Kitchen installations; Bathroom installation & accessories.
De hoofdactiviteit van FENIKS DESIGN NV is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FENIKS DESIGN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FENIKS DESIGN NV, openstaande posities, locatie van FENIKS DESIGN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FENIKS DESIGN NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FENIKS DESIGN NV, company assigned to the tax number BE04836975097. The company FENIKS DESIGN NV is located at the address: Vlamingveld 2C; 8490; Jabbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 361,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Kitchen installations; Bathroom installation & accessories.
The main activity of FENIKS DESIGN NV is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FENIKS DESIGN NV is not available. You also can look at reviews of FENIKS DESIGN NV, open positions, location of FENIKS DESIGN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FENIKS DESIGN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FENIKS DESIGN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FENIKS DESIGN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FENIKS DESIGN NV, employees, financial statistics.