Société Liégeoise de Courtage SPRL

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Société Liégeoise de Courtage SPRL
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Société Liégeoise de Courtage SPRL

Contactgegevens Société Liégeoise de Courtage SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Société Liégeoise de Courtage SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Société Liégeoise de Courtage SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Cathédrale 16 Box 1; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 222 40 04 (+32-04 222 40 04) 04 222 40 04 (+32-04 222 40 04)

Fax (fax): 04 222 40 08 (+32-04 222 40 08) 04 222 40 08 (+32-04 222 40 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Société Liégeoise de Courtage SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Société Liégeoise de Courtage SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Société Liégeoise de Courtage SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Société Liégeoise de Courtage SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Société Liégeoise de Courtage SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Société Liégeoise de Courtage SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Société Liégeoise de Courtage SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Société Liégeoise de Courtage SPRL
Products information Société Liégeoise de Courtage SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09763244628
Ondernemingsnummer: 1592437744
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Société Liégeoise de Courtage SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Société Liégeoise de Courtage SPRL
(Get full report from official database of BE for Société Liégeoise de Courtage SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Société Liégeoise de Courtage SPRL
Addition kinds of activities for Société Liégeoise de Courtage SPRL

519906. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
20510204. Croissants, behalve bevroren | Croissants, except frozen
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
57149900. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
80999908. Spermabank | Sperm bank

Werken bij Société Liégeoise de Courtage SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Société Liégeoise de Courtage SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Société Liégeoise de Courtage SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Société Liégeoise de Courtage SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Société Liégeoise de Courtage SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Société Liégeoise de Courtage SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Société Liégeoise de Courtage SPRL. Laat een reactie achter voor Société Liégeoise de Courtage SPRL. Société Liégeoise de Courtage SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Société Liégeoise de Courtage SPRL. Leave a respond for Société Liégeoise de Courtage SPRL. Société Liégeoise de Courtage SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Société Liégeoise de Courtage SPRL op de google maps. Adres en contacten Société Liégeoise de Courtage SPRL
Location of Société Liégeoise de Courtage SPRL on the google maps. Address and contacts of Société Liégeoise de Courtage SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Société Liégeoise de Courtage SPRL Société Liégeoise de Courtage SPRL: OPTIEKER JEF VAN DIJCK | GARAGE GOOSSENS | Humblet D | JOZEF FAGARD | A. Van Hoof nv

Other related companies as Société Liégeoise de Courtage SPRL: OPTIEKER JEF VAN DIJCK | GARAGE GOOSSENS | Humblet D | JOZEF FAGARD | A. Van Hoof nv

Société Liégeoise de Courtage SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Société Liégeoise de Courtage SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09763244628. Het bedrijf Société Liégeoise de Courtage SPRL bevindt zich op het adres: Place de la Cathédrale 16 Box 1; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Société Liégeoise de Courtage SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Société Liégeoise de Courtage SPRL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Société Liégeoise de Courtage SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Société Liégeoise de Courtage SPRL, openstaande posities, locatie van Société Liégeoise de Courtage SPRL op de kaart.

Société Liégeoise de Courtage SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Société Liégeoise de Courtage SPRL, company assigned to the tax number BE09763244628. The company Société Liégeoise de Courtage SPRL is located at the address: Place de la Cathédrale 16 Box 1; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Société Liégeoise de Courtage SPRL were not found.
The main activity of Société Liégeoise de Courtage SPRL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Société Liégeoise de Courtage SPRL is not available. You also can look at reviews of Société Liégeoise de Courtage SPRL, open positions, location of Société Liégeoise de Courtage SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Société Liégeoise de Courtage SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Société Liégeoise de Courtage SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Société Liégeoise de Courtage SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Société Liégeoise de Courtage SPRL, employees, financial statistics.