Buysse M

Contactgegevens Buysse M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buysse M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buysse M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kloosterstraat 21; 9940; Evergem (Ertvelde), België

Telefoon (phone): 09 357 45 55 (+32-09 357 45 55) 09 357 45 55 (+32-09 357 45 55)

Fax (fax): 09 358 20 11 (+32-09 358 20 11) 09 358 20 11 (+32-09 358 20 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buysse M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buysse M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buysse M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buysse M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buysse M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buysse M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buysse M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buysse M
Products information Buysse M

BTW identificatienummer (tax): BE02525451660
Ondernemingsnummer: 2950347900
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 669,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Buysse M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buysse M
(Get full report from official database of BE for Buysse M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buysse M
Addition kinds of activities for Buysse M

517100. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
24990809. Spars, hout | Spars, wood
41119901. Kabelbanen, met uitzondering van lucht, amusement en schilderachtig | Cable cars, except aerial, amusement, and scenic
51319902. Bruidsbenodigdheden | Bridal supplies
59990304. Posters | Posters
86310000. Arbeidsorganisaties | Labor organizations

Werken bij Buysse M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buysse M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buysse M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buysse M. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER / VERKOOPSTER BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Mecanicien hydraulica (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien hydraulica.

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • Calculator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tielt zijn we op zoek naar een calculator

  • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van Buysse M in sociale netwerken
Look for responds of Buysse M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buysse M. Laat een reactie achter voor Buysse M. Buysse M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buysse M. Leave a respond for Buysse M. Buysse M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buysse M op de google maps. Adres en contacten Buysse M
Location of Buysse M on the google maps. Address and contacts of Buysse M

Andere gerelateerde bedrijven als come Buysse M Buysse M: Westhoekvillas BVBA | JACOBY B | ALTERNATIVE | Mopan-Alken NV | PLUIMVEESLACHT. MEERSMAN

Other related companies as Buysse M: Westhoekvillas BVBA | JACOBY B | ALTERNATIVE | Mopan-Alken NV | PLUIMVEESLACHT. MEERSMAN

Buysse M is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buysse M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02525451660. Het bedrijf Buysse M bevindt zich op het adres: Kloosterstraat 21; 9940; Evergem (Ertvelde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 669,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Buysse M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buysse M is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buysse M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buysse M, openstaande posities, locatie van Buysse M op de kaart.

Buysse M is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buysse M, company assigned to the tax number BE02525451660. The company Buysse M is located at the address: Kloosterstraat 21; 9940; Evergem (Ertvelde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 669,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Buysse M were not found.
The main activity of Buysse M is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Buysse M is not available. You also can look at reviews of Buysse M, open positions, location of Buysse M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buysse M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buysse M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buysse M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buysse M, employees, financial statistics.