Dirkx R

Contactgegevens Dirkx R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirkx R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirkx R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Venlosesteenweg 49; 3640; Kinrooi (Kessenich), België

Telefoon (phone): 089 56 71 08 (+32-089 56 71 08) 089 56 71 08 (+32-089 56 71 08)

Fax (fax): 089 79 16 49 (+32-089 79 16 49) 089 79 16 49 (+32-089 79 16 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirkx R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirkx R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirkx R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirkx R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirkx R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirkx R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirkx R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirkx R
Products information Dirkx R

BTW identificatienummer (tax): BE05439575195
Ondernemingsnummer: 2948699951
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Dirkx R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirkx R
(Get full report from official database of BE for Dirkx R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirkx R
Addition kinds of activities for Dirkx R

804100. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
22579900. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
24991400. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
31119902. Speciaalleer, nec | Specialty leathers, nec
50919903. Bowling apparatuur | Bowling equipment

Werken bij Dirkx R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirkx R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirkx R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirkx R. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

  • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Jobstudent Frituurhulp (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOBMATCH nv

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Tongeren, zijn wij op zoek naar een jobstudent.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

Zoek naar antwoorden van Dirkx R in sociale netwerken
Look for responds of Dirkx R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirkx R. Laat een reactie achter voor Dirkx R. Dirkx R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirkx R. Leave a respond for Dirkx R. Dirkx R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirkx R op de google maps. Adres en contacten Dirkx R
Location of Dirkx R on the google maps. Address and contacts of Dirkx R

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirkx R Dirkx R: SHOTOKAN | De Somer F | COMPUTER SOLUTIONS | Id茅es ASBL | Van Moer

Other related companies as Dirkx R: SHOTOKAN | De Somer F | COMPUTER SOLUTIONS | Id茅es ASBL | Van Moer

Dirkx R is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirkx R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05439575195. Het bedrijf Dirkx R bevindt zich op het adres: Venlosesteenweg 49; 3640; Kinrooi (Kessenich). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Dirkx R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dirkx R is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirkx R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirkx R, openstaande posities, locatie van Dirkx R op de kaart.

Dirkx R is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dirkx R, company assigned to the tax number BE05439575195. The company Dirkx R is located at the address: Venlosesteenweg 49; 3640; Kinrooi (Kessenich). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Dirkx R were not found.
The main activity of Dirkx R is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirkx R is not available. You also can look at reviews of Dirkx R, open positions, location of Dirkx R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirkx R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirkx R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirkx R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirkx R, employees, financial statistics.