INSTITUUT HERMANS

Contactgegevens INSTITUUT HERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT HERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT HERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJPENBERGWEG 10; 3545; HALEN, België

Telefoon (phone): 13462620 (+32-13462620) 13462620 (+32-13462620)

Fax (fax): +32 (86) 244-38-57 +32 (86) 244-38-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT HERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT HERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT HERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT HERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT HERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT HERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT HERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT HERMANS
Products information INSTITUUT HERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE03732299804
Ondernemingsnummer: 8826385498
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in INSTITUUT HERMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT HERMANS
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT HERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT HERMANS
Addition kinds of activities for INSTITUUT HERMANS

322100. Glascontainers | Glass containers
10999904. Kwikertsmijnbouw | Mercury ore mining
34460503. Registraties (lucht), metaal | Registers (air), metal
35450313. Boren, metaalbewerking | Drill bits, metalworking
37280113. Ruiters, vliegtuigen | Rudders, aircraft
50880000. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies

Werken bij INSTITUUT HERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT HERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT HERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT HERMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruck chauffeur (met attest en medische keuring) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. Hiervoor zal je met een gasheftruck rijden en verplaats je bigbags, pallets,...

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT HERMANS in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT HERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT HERMANS. Laat een reactie achter voor INSTITUUT HERMANS. INSTITUUT HERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT HERMANS. Leave a respond for INSTITUUT HERMANS. INSTITUUT HERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT HERMANS op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT HERMANS
Location of INSTITUUT HERMANS on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT HERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT HERMANS INSTITUUT HERMANS: Cappelle Willy Electro BVBA | B. REUL | SOGEM | Vander Auwera M | VCLB-CENTRUM

Other related companies as INSTITUUT HERMANS: Cappelle Willy Electro BVBA | B. REUL | SOGEM | Vander Auwera M | VCLB-CENTRUM

INSTITUUT HERMANS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT HERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03732299804. Het bedrijf INSTITUUT HERMANS bevindt zich op het adres: WIJPENBERGWEG 10; 3545; HALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in INSTITUUT HERMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT HERMANS is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT HERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT HERMANS, openstaande posities, locatie van INSTITUUT HERMANS op de kaart.

INSTITUUT HERMANS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT HERMANS, company assigned to the tax number BE03732299804. The company INSTITUUT HERMANS is located at the address: WIJPENBERGWEG 10; 3545; HALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Instituts de beauté. Products created in INSTITUUT HERMANS were not found.
The main activity of INSTITUUT HERMANS is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT HERMANS is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT HERMANS, open positions, location of INSTITUUT HERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT HERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT HERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT HERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT HERMANS, employees, financial statistics.