INSTITUUT ESTHETICA VERA

Contactgegevens INSTITUUT ESTHETICA VERA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT ESTHETICA VERA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT ESTHETICA VERA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKELSTRAAT 16; 3840; BORGLOON, België

Telefoon (phone): 11688004 (+32-11688004) 11688004 (+32-11688004)

Fax (fax): +32 (16) 174-43-29 +32 (16) 174-43-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT ESTHETICA VERA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT ESTHETICA VERA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT ESTHETICA VERA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT ESTHETICA VERA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT ESTHETICA VERA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT ESTHETICA VERA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT ESTHETICA VERA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT ESTHETICA VERA
Products information INSTITUUT ESTHETICA VERA

BTW identificatienummer (tax): BE06227844238
Ondernemingsnummer: 2829498291
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in INSTITUUT ESTHETICA VERA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT ESTHETICA VERA
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT ESTHETICA VERA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT ESTHETICA VERA
Addition kinds of activities for INSTITUUT ESTHETICA VERA

17110401. Mechanische aannemer | Mechanical contractor
20410101. Boekweitmeel | Buckwheat flour
36340407. Water pulserende apparaten, elektrisch | Water pulsating devices, electric
50650305. Connectoren, elektronisch | Connectors, electronic
72169901. Reinigen en verven, behalve tapijten | Cleaning and dyeing, except rugs

Werken bij INSTITUUT ESTHETICA VERA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT ESTHETICA VERA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT ESTHETICA VERA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT ESTHETICA VERA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Student Productiemedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent bereid om één of meerdere dagen per week als productiemedewerker te werken (naargelang drukte), Je wil werken in morgen-, middag- of nachtploeg (naar keuze), Je kan je verplaatsen naar het bedrijf, gelegen te dilsen-stokkem,

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT ESTHETICA VERA in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT ESTHETICA VERA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT ESTHETICA VERA. Laat een reactie achter voor INSTITUUT ESTHETICA VERA. INSTITUUT ESTHETICA VERA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT ESTHETICA VERA. Leave a respond for INSTITUUT ESTHETICA VERA. INSTITUUT ESTHETICA VERA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT ESTHETICA VERA op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT ESTHETICA VERA
Location of INSTITUUT ESTHETICA VERA on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT ESTHETICA VERA

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT ESTHETICA VERA INSTITUUT ESTHETICA VERA: Lanneau Marleen | FNAC | Grosjean I | FIETSENHUIS | Benetec

Other related companies as INSTITUUT ESTHETICA VERA: Lanneau Marleen | FNAC | Grosjean I | FIETSENHUIS | Benetec

INSTITUUT ESTHETICA VERA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT ESTHETICA VERA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06227844238. Het bedrijf INSTITUUT ESTHETICA VERA bevindt zich op het adres: RIJKELSTRAAT 16; 3840; BORGLOON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 413,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in INSTITUUT ESTHETICA VERA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT ESTHETICA VERA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT ESTHETICA VERA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT ESTHETICA VERA, openstaande posities, locatie van INSTITUUT ESTHETICA VERA op de kaart.

INSTITUUT ESTHETICA VERA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT ESTHETICA VERA, company assigned to the tax number BE06227844238. The company INSTITUUT ESTHETICA VERA is located at the address: RIJKELSTRAAT 16; 3840; BORGLOON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 413,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Products created in INSTITUUT ESTHETICA VERA were not found.
The main activity of INSTITUUT ESTHETICA VERA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT ESTHETICA VERA is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT ESTHETICA VERA, open positions, location of INSTITUUT ESTHETICA VERA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT ESTHETICA VERA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT ESTHETICA VERA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT ESTHETICA VERA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT ESTHETICA VERA, employees, financial statistics.