INSTITUUT CHARME

Contactgegevens INSTITUUT CHARME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT CHARME: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT CHARME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ATTENHOVENSTRAAT 173; 3404; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11887948 (+32-11887948) 11887948 (+32-11887948)

Fax (fax): +32 (65) 541-79-39 +32 (65) 541-79-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT CHARME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT CHARME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT CHARME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT CHARME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT CHARME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT CHARME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT CHARME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT CHARME
Products information INSTITUUT CHARME

BTW identificatienummer (tax): BE08403411865
Ondernemingsnummer: 1710266113
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT CHARME
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT CHARME)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT CHARME
Addition kinds of activities for INSTITUUT CHARME

07220102. Maïs, machine oogstdiensten | Corn, machine harvesting services
20130302. Frankfurters, van gekocht vlees | Frankfurters, from purchased meat
28999922. vlotten | Frit
50639900. Elektrische apparaten en uitrusting, nec | Electrical apparatus and equipment, nec
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn

Werken bij INSTITUUT CHARME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT CHARME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT CHARME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT CHARME. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Noorderwijk-Morkhoven kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT CHARME in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT CHARME in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT CHARME. Laat een reactie achter voor INSTITUUT CHARME. INSTITUUT CHARME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT CHARME. Leave a respond for INSTITUUT CHARME. INSTITUUT CHARME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT CHARME op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT CHARME
Location of INSTITUUT CHARME on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT CHARME

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT CHARME INSTITUUT CHARME: Liliane | A. DESWAEF | VIKINGS | Espagne (Ambassade d') | RADIO ROELAND

Other related companies as INSTITUUT CHARME: Liliane | A. DESWAEF | VIKINGS | Espagne (Ambassade d') | RADIO ROELAND

INSTITUUT CHARME is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT CHARME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08403411865. Het bedrijf INSTITUUT CHARME bevindt zich op het adres: ATTENHOVENSTRAAT 173; 3404; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 595,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van INSTITUUT CHARME is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT CHARME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT CHARME, openstaande posities, locatie van INSTITUUT CHARME op de kaart.

INSTITUUT CHARME is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT CHARME, company assigned to the tax number BE08403411865. The company INSTITUUT CHARME is located at the address: ATTENHOVENSTRAAT 173; 3404; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 595,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of INSTITUUT CHARME is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT CHARME is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT CHARME, open positions, location of INSTITUUT CHARME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT CHARME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT CHARME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT CHARME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT CHARME, employees, financial statistics.