CARINE SWINNEN

Contactgegevens CARINE SWINNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARINE SWINNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARINE SWINNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPAVERSTRAAT 14; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11662137 (+32-11662137) 11662137 (+32-11662137)

Fax (fax): +32 (61) 864-40-87 +32 (61) 864-40-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARINE SWINNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARINE SWINNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARINE SWINNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARINE SWINNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARINE SWINNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARINE SWINNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARINE SWINNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARINE SWINNEN
Products information CARINE SWINNEN

BTW identificatienummer (tax): BE07311096191
Ondernemingsnummer: 3675445556
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARINE SWINNEN
(Get full report from official database of BE for CARINE SWINNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARINE SWINNEN
Addition kinds of activities for CARINE SWINNEN

506500. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
22119912. Luier stoffen, nec | Diaper fabrics, nec
37619904. Raketten, ruimte en militaire, compleet | Rockets, space and military, complete
39499905. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
48999901. Gegevenscommunicatiediensten | Data communication services
54999901. Gedroogd fruit | Dried fruit

Werken bij CARINE SWINNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARINE SWINNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARINE SWINNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARINE SWINNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Afwasser (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: - Afwas

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

Zoek naar antwoorden van CARINE SWINNEN in sociale netwerken
Look for responds of CARINE SWINNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARINE SWINNEN. Laat een reactie achter voor CARINE SWINNEN. CARINE SWINNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARINE SWINNEN. Leave a respond for CARINE SWINNEN. CARINE SWINNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARINE SWINNEN op de google maps. Adres en contacten CARINE SWINNEN
Location of CARINE SWINNEN on the google maps. Address and contacts of CARINE SWINNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CARINE SWINNEN CARINE SWINNEN: Copaline | JOSEPH EVERAET | HUIS IMMAGINE | DRIESEN-MOLINA PNEUS | TEM SA

Other related companies as CARINE SWINNEN: Copaline | JOSEPH EVERAET | HUIS IMMAGINE | DRIESEN-MOLINA PNEUS | TEM SA

CARINE SWINNEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARINE SWINNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07311096191. Het bedrijf CARINE SWINNEN bevindt zich op het adres: PAPAVERSTRAAT 14; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van CARINE SWINNEN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARINE SWINNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARINE SWINNEN, openstaande posities, locatie van CARINE SWINNEN op de kaart.

CARINE SWINNEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARINE SWINNEN, company assigned to the tax number BE07311096191. The company CARINE SWINNEN is located at the address: PAPAVERSTRAAT 14; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of CARINE SWINNEN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARINE SWINNEN is not available. You also can look at reviews of CARINE SWINNEN, open positions, location of CARINE SWINNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARINE SWINNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARINE SWINNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARINE SWINNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARINE SWINNEN, employees, financial statistics.