AUX MILLE DELICES

Contactgegevens AUX MILLE DELICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUX MILLE DELICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUX MILLE DELICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Libération 64; 7080; Frameries (La Bouverie), België

Telefoon (phone): 065 51 59 49 (+32-065 51 59 49) 065 51 59 49 (+32-065 51 59 49)

Fax (fax): 065 51 59 49 (+32-065 51 59 49) 065 51 59 49 (+32-065 51 59 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUX MILLE DELICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUX MILLE DELICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUX MILLE DELICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUX MILLE DELICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUX MILLE DELICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUX MILLE DELICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUX MILLE DELICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUX MILLE DELICES
Products information AUX MILLE DELICES

BTW identificatienummer (tax): BE06516510009
Ondernemingsnummer: 1117553710
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 681,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in AUX MILLE DELICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUX MILLE DELICES
(Get full report from official database of BE for AUX MILLE DELICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUX MILLE DELICES
Addition kinds of activities for AUX MILLE DELICES

35990300. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
37219901. Autogiros | Autogiros
37319901. Baggers, bouw en reparatie | Dredges, building and repairing
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
48220100. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
50849901. Cementmachines | Cement making machinery
89990100. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios

Werken bij AUX MILLE DELICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUX MILLE DELICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUX MILLE DELICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUX MILLE DELICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • Chauffeur C met elektrische kennis - hersteller straatlichten - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een arbeider om aan straatlichten te werken in de regio Kortrijk.

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Marketing Data Analyst (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    We zoeken een Marketing Data Analyst in Tessenderlo. Pas afgestudeerd en ben je Expert in Excel? Dan hebben wij dé job voor jou! Je komt terecht in een bedrijf gelegen in Tessenderlo in volle expansie, behorend tot een internationale groep en erkend als industrieleider in zijn segment. Deze functie heeft als bedoeling de marktinformatie te verspreiden binnen het bedrijf, alsook de informatie van het bedrijf door te geven aan de verschillende associaties die markt data verspreiden. Verantwoordelijkheden Marketing Data Analys:t Je verzamelt leveringsrapporten van klanten Je verzorgt de upload van gegevens naar associaties Je download marktgegevens van verwante verenigingen Converteren van downloads naar onbewerkte gegevens Voorbereiden van (standaard) interne rapporten Assisteren bij het maken van analyserapporten Presentaties voorbereiden Leiden van enquêtes Mediaplatform organiseren en beheren (wedstrijdpublicaties) Telefoon- en mailcommunicatie met belanghebbenden in meerdere talen

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van AUX MILLE DELICES in sociale netwerken
Look for responds of AUX MILLE DELICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUX MILLE DELICES. Laat een reactie achter voor AUX MILLE DELICES. AUX MILLE DELICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUX MILLE DELICES. Leave a respond for AUX MILLE DELICES. AUX MILLE DELICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUX MILLE DELICES op de google maps. Adres en contacten AUX MILLE DELICES
Location of AUX MILLE DELICES on the google maps. Address and contacts of AUX MILLE DELICES

Andere gerelateerde bedrijven als come AUX MILLE DELICES AUX MILLE DELICES: CYRIEL SANDERS | COIFFEUR PIERRE | LEON GENIN | Libgil | THUNDERBALL NV

Other related companies as AUX MILLE DELICES: CYRIEL SANDERS | COIFFEUR PIERRE | LEON GENIN | Libgil | THUNDERBALL NV

AUX MILLE DELICES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUX MILLE DELICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06516510009. Het bedrijf AUX MILLE DELICES bevindt zich op het adres: Rue de la Libération 64; 7080; Frameries (La Bouverie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 681,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in AUX MILLE DELICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUX MILLE DELICES is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUX MILLE DELICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUX MILLE DELICES, openstaande posities, locatie van AUX MILLE DELICES op de kaart.

AUX MILLE DELICES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUX MILLE DELICES, company assigned to the tax number BE06516510009. The company AUX MILLE DELICES is located at the address: Rue de la Libération 64; 7080; Frameries (La Bouverie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 681,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in AUX MILLE DELICES were not found.
The main activity of AUX MILLE DELICES is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUX MILLE DELICES is not available. You also can look at reviews of AUX MILLE DELICES, open positions, location of AUX MILLE DELICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUX MILLE DELICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUX MILLE DELICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUX MILLE DELICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUX MILLE DELICES, employees, financial statistics.