ANNIQUE VANDENBROUCKE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ANNIQUE VANDENBROUCKE
Private companiesDepository Institutions • ANNIQUE VANDENBROUCKE

Contactgegevens ANNIQUE VANDENBROUCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNIQUE VANDENBROUCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNIQUE VANDENBROUCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTHOEK 4; 8690; ALVERINGEM, België

Telefoon (phone): 58288755 (+32-58288755) 58288755 (+32-58288755)

Fax (fax): +32 (53) 820-78-64 +32 (53) 820-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNIQUE VANDENBROUCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNIQUE VANDENBROUCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNIQUE VANDENBROUCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNIQUE VANDENBROUCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNIQUE VANDENBROUCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNIQUE VANDENBROUCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNIQUE VANDENBROUCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNIQUE VANDENBROUCKE
Products information ANNIQUE VANDENBROUCKE

BTW identificatienummer (tax): BE04572204589
Ondernemingsnummer: 6328643798
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNIQUE VANDENBROUCKE
(Get full report from official database of BE for ANNIQUE VANDENBROUCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNIQUE VANDENBROUCKE
Addition kinds of activities for ANNIQUE VANDENBROUCKE

14999917. Shell mijnbouw | Shell mining
23379901. Uniformen, behalve atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, except athletic: women's, misses', and juniors'
35520100. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
38230419. Tijdcyclus en programma controllers, industrieel proces type | Time cycle and program controllers, industrial process type
50649904. Elektrische scheerapparaten | Electric razors

Werken bij ANNIQUE VANDENBROUCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNIQUE VANDENBROUCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNIQUE VANDENBROUCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNIQUE VANDENBROUCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Monteur/Operator fijn werk regio Aalst - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf regio Aalst gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Monteur/Operator samenbouw (m/v). Een greep uit jouw takenpakket: Eenvoudige samenbouw, inpakken en verzenden van toestellen Eenvoudige, routinematige samenbouw van de toestellen volgens de genoemde documenten en voorschriften Kableren van de toestellen Computergestuurd testen van afgewerkte toestellen Het verpakken en verzenden van toestellen

  • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lauw - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi - Wachtebeke (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

Zoek naar antwoorden van ANNIQUE VANDENBROUCKE in sociale netwerken
Look for responds of ANNIQUE VANDENBROUCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNIQUE VANDENBROUCKE. Laat een reactie achter voor ANNIQUE VANDENBROUCKE. ANNIQUE VANDENBROUCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNIQUE VANDENBROUCKE. Leave a respond for ANNIQUE VANDENBROUCKE. ANNIQUE VANDENBROUCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNIQUE VANDENBROUCKE op de google maps. Adres en contacten ANNIQUE VANDENBROUCKE
Location of ANNIQUE VANDENBROUCKE on the google maps. Address and contacts of ANNIQUE VANDENBROUCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNIQUE VANDENBROUCKE ANNIQUE VANDENBROUCKE: Vermeylen & Zn BVBA | Dehaene J | NEIRINCKS DE COSTER | CAFE NOIR (LE) | PHG COMMUNICATION

Other related companies as ANNIQUE VANDENBROUCKE: Vermeylen & Zn BVBA | Dehaene J | NEIRINCKS DE COSTER | CAFE NOIR (LE) | PHG COMMUNICATION

ANNIQUE VANDENBROUCKE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNIQUE VANDENBROUCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572204589. Het bedrijf ANNIQUE VANDENBROUCKE bevindt zich op het adres: WESTHOEK 4; 8690; ALVERINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van ANNIQUE VANDENBROUCKE is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNIQUE VANDENBROUCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNIQUE VANDENBROUCKE, openstaande posities, locatie van ANNIQUE VANDENBROUCKE op de kaart.

ANNIQUE VANDENBROUCKE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNIQUE VANDENBROUCKE, company assigned to the tax number BE04572204589. The company ANNIQUE VANDENBROUCKE is located at the address: WESTHOEK 4; 8690; ALVERINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of ANNIQUE VANDENBROUCKE is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNIQUE VANDENBROUCKE is not available. You also can look at reviews of ANNIQUE VANDENBROUCKE, open positions, location of ANNIQUE VANDENBROUCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNIQUE VANDENBROUCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNIQUE VANDENBROUCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNIQUE VANDENBROUCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNIQUE VANDENBROUCKE, employees, financial statistics.