HOME LUEIN

Contactgegevens HOME LUEIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME LUEIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME LUEIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP-OOST 101; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93557257 (+32-93557257) 93557257 (+32-93557257)

Fax (fax): +32 (82) 725-10-82 +32 (82) 725-10-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME LUEIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME LUEIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME LUEIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME LUEIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME LUEIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME LUEIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME LUEIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME LUEIN
Products information HOME LUEIN

BTW identificatienummer (tax): BE08747833251
Ondernemingsnummer: 2887451171
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in HOME LUEIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME LUEIN
(Get full report from official database of BE for HOME LUEIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME LUEIN
Addition kinds of activities for HOME LUEIN

20529901. Bakkerijproducten, droog | Bakery products, dry
23920100. Kussens en kussens | Cushions and pillows
28690501. Aroma's of aroma's, synthetisch | Flavors or flavoring materials, synthetic
31420000. Huis slippers | House slippers
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners

Werken bij HOME LUEIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME LUEIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME LUEIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME LUEIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

  • Verkoper (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken verkoopspersoneel voor een winkelketen in groot-Aalst. babyartikelen, computers, tuinmeubelen, schrijf- en schoolgerief, decoratie, .... Aanvullen van artikelen, kassa, prijzen van artikelen, helpen van klanten, voorraadbeheer, enz....

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: D.O.L

    Type: Dienstenchequebaan

    DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • tuinarbeider (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DEWITTE STEVEN

    Type: Vaste Job

    aanleg en onderhoud van tuinen

  • Application engineer (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als application engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van WMS/EDI implementaties. Dit zal je doen voor nieuwe klanten alsook voor bestaande klanten. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: Je bent verantoordelijk voor het leiden van functionele en technische gesprekken met de klant en met het projectteam. Je defineert vernieuwde en innovatieve supply chain oplossingen met een geïntegreerd IT concept. Je toets de operationele haalbaarheid af en verfijnt dit met interne partijen. Je stelt een functoneel en technisch solutions design op. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een EDI architectuur tussen de klant, firma, transporteurs en eindklanten. Je analyseert de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikers en de operationele software. Je geeft advies over de inrichting van nieuwe bedrijfsprocessen. Je biedt 2nd line-support.

Zoek naar antwoorden van HOME LUEIN in sociale netwerken
Look for responds of HOME LUEIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME LUEIN. Laat een reactie achter voor HOME LUEIN. HOME LUEIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME LUEIN. Leave a respond for HOME LUEIN. HOME LUEIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME LUEIN op de google maps. Adres en contacten HOME LUEIN
Location of HOME LUEIN on the google maps. Address and contacts of HOME LUEIN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME LUEIN HOME LUEIN: STEVEN BEIRENS | Heyvaert J | Lagast L | Transpico NV | GUY GEELEN

Other related companies as HOME LUEIN: STEVEN BEIRENS | Heyvaert J | Lagast L | Transpico NV | GUY GEELEN

HOME LUEIN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME LUEIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747833251. Het bedrijf HOME LUEIN bevindt zich op het adres: DORP-OOST 101; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Producten gemaakt in HOME LUEIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOME LUEIN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME LUEIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME LUEIN, openstaande posities, locatie van HOME LUEIN op de kaart.

HOME LUEIN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME LUEIN, company assigned to the tax number BE08747833251. The company HOME LUEIN is located at the address: DORP-OOST 101; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Products created in HOME LUEIN were not found.
The main activity of HOME LUEIN is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME LUEIN is not available. You also can look at reviews of HOME LUEIN, open positions, location of HOME LUEIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME LUEIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME LUEIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME LUEIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME LUEIN, employees, financial statistics.