CENTRUM ROZENWEELDE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • CENTRUM ROZENWEELDE
Private companiesRailroad Transportation • CENTRUM ROZENWEELDE

Contactgegevens CENTRUM ROZENWEELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRUM ROZENWEELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRUM ROZENWEELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARTRIJKSESTRAAT 77; 8211; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50209715 (+32-50209715) 50209715 (+32-50209715)

Fax (fax): +32 (82) 684-32-42 +32 (82) 684-32-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRUM ROZENWEELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRUM ROZENWEELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRUM ROZENWEELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRUM ROZENWEELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRUM ROZENWEELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRUM ROZENWEELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRUM ROZENWEELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRUM ROZENWEELDE
Products information CENTRUM ROZENWEELDE

BTW identificatienummer (tax): BE07371246337
Ondernemingsnummer: 1383422851
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CENTRUM ROZENWEELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor mindervalide volwassenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRUM ROZENWEELDE
(Get full report from official database of BE for CENTRUM ROZENWEELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRUM ROZENWEELDE
Addition kinds of activities for CENTRUM ROZENWEELDE

314499. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
632499. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec
31449901. Laarzen, doek of leer: vrouwen | Boots, canvas or leather: women's
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
70410101. Pension, broederschap en meid | Boarding house, fraternity and sorority
72319901. Kappers | Hairdressers
76220203. Radio reparatie winkel, nec | Radio repair shop, nec

Werken bij CENTRUM ROZENWEELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRUM ROZENWEELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRUM ROZENWEELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRUM ROZENWEELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Operations Planner (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

  • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

  • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

  • Technisch verkoopsadviseur (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: VTC

    Type: Werfreserve

    Als technisch verkoopsadviseur bent u verantwoordelijk voor het actief prospecteren (in België en Frankrijk) en benaderen van eindklanten of mogelijke dealers (garages). Dit prospecteren wordt aangestuurd door de sales manager, waarna u terdege en plichtsbewust op klantenbezoek gaat. Hierbij wordt een oplossing op maat besproken en een offerte inclusief 3D tekening gemaakt. Het verkoopsproces afronden doet u zo veel als mogelijk zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van CENTRUM ROZENWEELDE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRUM ROZENWEELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRUM ROZENWEELDE. Laat een reactie achter voor CENTRUM ROZENWEELDE. CENTRUM ROZENWEELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRUM ROZENWEELDE. Leave a respond for CENTRUM ROZENWEELDE. CENTRUM ROZENWEELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRUM ROZENWEELDE op de google maps. Adres en contacten CENTRUM ROZENWEELDE
Location of CENTRUM ROZENWEELDE on the google maps. Address and contacts of CENTRUM ROZENWEELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRUM ROZENWEELDE CENTRUM ROZENWEELDE: KBC | MEUBLES LUXCONFORT | Young Charly BVBA | E. SOETEMANS | DIERICKX-GEERTS

Other related companies as CENTRUM ROZENWEELDE: KBC | MEUBLES LUXCONFORT | Young Charly BVBA | E. SOETEMANS | DIERICKX-GEERTS

CENTRUM ROZENWEELDE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRUM ROZENWEELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07371246337. Het bedrijf CENTRUM ROZENWEELDE bevindt zich op het adres: AARTRIJKSESTRAAT 77; 8211; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Producten gemaakt in CENTRUM ROZENWEELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRUM ROZENWEELDE is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRUM ROZENWEELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRUM ROZENWEELDE, openstaande posities, locatie van CENTRUM ROZENWEELDE op de kaart.

CENTRUM ROZENWEELDE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRUM ROZENWEELDE, company assigned to the tax number BE07371246337. The company CENTRUM ROZENWEELDE is located at the address: AARTRIJKSESTRAAT 77; 8211; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Products created in CENTRUM ROZENWEELDE were not found.
The main activity of CENTRUM ROZENWEELDE is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRUM ROZENWEELDE is not available. You also can look at reviews of CENTRUM ROZENWEELDE, open positions, location of CENTRUM ROZENWEELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRUM ROZENWEELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRUM ROZENWEELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRUM ROZENWEELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRUM ROZENWEELDE, employees, financial statistics.