BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS

Contactgegevens BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PATERSHOEK 4-6; 9111; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37766715 (+32-37766715) 37766715 (+32-37766715)

Fax (fax): +32 (82) 138-79-31 +32 (82) 138-79-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS
Products information BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS

BTW identificatienummer (tax): BE09391082763
Ondernemingsnummer: 2746276855
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor mindervalide volwassenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS
(Get full report from official database of BE for BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS
Addition kinds of activities for BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS

3313. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
701100. Hotels en motels | Hotels and motels
08310204. Terpentijn- en harsdestillatie (in bos, op boerderij) | Turpentine and rosin distillation (in forest, on farm)
20480204. Paardvlees, vers: bereid als diervoeder | Horse meat, fresh: prepared as animal feed
22319901. Burling en mending doek | Burling and mending cloth
26720103. Vliegpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Fly paper: made from purchased materials
27310104. Handboeken: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Textbooks: publishing only, not printed on site
28650305. Benzol (industriële organische chemische stof) | Benzol (industrial organic chemical)
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS in sociale netwerken
Look for responds of BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS. Laat een reactie achter voor BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS. BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS. Leave a respond for BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS. BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS op de google maps. Adres en contacten BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS
Location of BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS on the google maps. Address and contacts of BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS

Andere gerelateerde bedrijven als come BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS: Patines | Adelante NV | FEDERALE POLITIE | Autosalon Dewulf CVBA | Spaas Marc - Boes Brigitte

Other related companies as BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS: Patines | Adelante NV | FEDERALE POLITIE | Autosalon Dewulf CVBA | Spaas Marc - Boes Brigitte

BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09391082763. Het bedrijf BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS bevindt zich op het adres: PATERSHOEK 4-6; 9111; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Producten gemaakt in BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS, openstaande posities, locatie van BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS op de kaart.

BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS, company assigned to the tax number BE09391082763. The company BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS is located at the address: PATERSHOEK 4-6; 9111; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Products created in BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS were not found.
The main activity of BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS is not available. You also can look at reviews of BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS, open positions, location of BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEZIGHEIDSHOME ST.NIKLAAS, employees, financial statistics.