COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI
Private companiesAutomotive Dealers and Gasoline Service Stations • COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI

Contactgegevens COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES COUTURELLES 2A; 6044; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71457000 (+32-71457000) 71457000 (+32-71457000)

Fax (fax): +32 (15) 198-60-45 +32 (15) 198-60-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI
Products information COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI

BTW identificatienummer (tax): BE06463226318
Ondernemingsnummer: 3189025878
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types d'Installations: Terrains de Basket-Ball,Terrains de Football,Terrains de Football Couverts.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI
(Get full report from official database of BE for COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI
Addition kinds of activities for COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI

873400. Testlaboratoria | Testing laboratories
34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
51720200. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
51910106. Kalksteen, landbouw | Limestone, agricultural
73610202. Maid register | Maid registry
76999905. Fotokopieermachine reparatie | Photocopy machine repair

Werken bij COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vliegende Huishoudhulp - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

Zoek naar antwoorden van COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI in sociale netwerken
Look for responds of COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI. Laat een reactie achter voor COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI. COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI. Leave a respond for COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI. COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI op de google maps. Adres en contacten COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI
Location of COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI on the google maps. Address and contacts of COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI: KREDIET AAN DE NIJVERHEID | Schenkels E | L'APPIA | Bax | TAXANDRIA FC

Other related companies as COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI: KREDIET AAN DE NIJVERHEID | Schenkels E | L'APPIA | Bax | TAXANDRIA FC

COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06463226318. Het bedrijf COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI bevindt zich op het adres: RUE DES COUTURELLES 2A; 6044; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Basket-Ball,Terrains de Football,Terrains de Football Couverts.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI, openstaande posities, locatie van COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI op de kaart.

COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI, company assigned to the tax number BE06463226318. The company COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI is located at the address: RUE DES COUTURELLES 2A; 6044; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Basket-Ball,Terrains de Football,Terrains de Football Couverts.. Types de Clubs: Football..
The main activity of COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI is not available. You also can look at reviews of COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI, open positions, location of COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPLEXES SPORTIFS COMMUNAUX DE CHARLEROI, employees, financial statistics.