ZWEMBAD LAKBORS

Contactgegevens ZWEMBAD LAKBORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMBAD LAKBORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMBAD LAKBORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAKBORSLEI 339; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33243017 (+32-33243017) 33243017 (+32-33243017)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMBAD LAKBORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMBAD LAKBORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMBAD LAKBORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMBAD LAKBORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMBAD LAKBORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMBAD LAKBORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMBAD LAKBORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMBAD LAKBORS
Products information ZWEMBAD LAKBORS

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types d'Installations: Piscines Couvertes.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMBAD LAKBORS
(Get full report from official database of BE for ZWEMBAD LAKBORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMBAD LAKBORS
Addition kinds of activities for ZWEMBAD LAKBORS

7542. wasstraten | Carwashes
20479902. Hondenvoer | Dog food
32810205. Vazen, gesneden steen | Vases, cut stone
38290314. Transits, landmeter's ' | Transits, surveyors'
48220208. Telexdiensten | Telex services

Werken bij ZWEMBAD LAKBORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMBAD LAKBORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMBAD LAKBORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMBAD LAKBORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers gezocht te Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als productiemedewerker, schrikt zwaar werk jou niet af en ga je steeds precies en nauwkeurig te werk, dan zijn wij opzoek naar iemand zoals jou. Voor onze klanten gelegen in de regio van Aalst zoeken wij regelmatig bekwame productiearbeiders Taken: je staat in voor het laden en lossen van goederen stappelen van goederen goederen op zijn plaats zetten bijdragen tot algemene hygiëne en orde op de werkvloer

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student Boekhouding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

Zoek naar antwoorden van ZWEMBAD LAKBORS in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMBAD LAKBORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMBAD LAKBORS. Laat een reactie achter voor ZWEMBAD LAKBORS. ZWEMBAD LAKBORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMBAD LAKBORS. Leave a respond for ZWEMBAD LAKBORS. ZWEMBAD LAKBORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMBAD LAKBORS op de google maps. Adres en contacten ZWEMBAD LAKBORS
Location of ZWEMBAD LAKBORS on the google maps. Address and contacts of ZWEMBAD LAKBORS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMBAD LAKBORS ZWEMBAD LAKBORS: Ateliers Waelkens NV | R. HUYNEN | ASSURAN | CADAC GROUP | Sparta

Other related companies as ZWEMBAD LAKBORS: Ateliers Waelkens NV | R. HUYNEN | ASSURAN | CADAC GROUP | Sparta

ZWEMBAD LAKBORS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMBAD LAKBORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf ZWEMBAD LAKBORS bevindt zich op het adres: LAKBORSLEI 339; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Piscines Couvertes..
De hoofdactiviteit van ZWEMBAD LAKBORS is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMBAD LAKBORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMBAD LAKBORS, openstaande posities, locatie van ZWEMBAD LAKBORS op de kaart.

ZWEMBAD LAKBORS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMBAD LAKBORS, company assigned to the tax number BE07938415527. The company ZWEMBAD LAKBORS is located at the address: LAKBORSLEI 339; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Piscines Couvertes..
The main activity of ZWEMBAD LAKBORS is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMBAD LAKBORS is not available. You also can look at reviews of ZWEMBAD LAKBORS, open positions, location of ZWEMBAD LAKBORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMBAD LAKBORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMBAD LAKBORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMBAD LAKBORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMBAD LAKBORS, employees, financial statistics.