GEMEENTELIJK ZWEMBAD

Contactgegevens GEMEENTELIJK ZWEMBAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTELIJK ZWEMBAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTELIJK ZWEMBAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPORTVELDENSTRAAT 15; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11540183 (+32-11540183) 11540183 (+32-11540183)

Fax (fax): +32 (53) 387-19-38 +32 (53) 387-19-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTELIJK ZWEMBAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTELIJK ZWEMBAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTELIJK ZWEMBAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTELIJK ZWEMBAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTELIJK ZWEMBAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTELIJK ZWEMBAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTELIJK ZWEMBAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTELIJK ZWEMBAD
Products information GEMEENTELIJK ZWEMBAD

BTW identificatienummer (tax): BE01489990234
Ondernemingsnummer: 2009368896
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types d'Installations: Piscines Couvertes. Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Adultes,Cours de Natation pour Enfants,Bébés Nageurs.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTELIJK ZWEMBAD
(Get full report from official database of BE for GEMEENTELIJK ZWEMBAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTELIJK ZWEMBAD
Addition kinds of activities for GEMEENTELIJK ZWEMBAD

391400. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
15219903. Rijtjeshuisbouw | Townhouse construction
23539906. Hoeden: doek, stro en vilt | Hats: cloth, straw, and felt
26310304. Vouwkast | Folding boxboard
26780202. Papierpapier en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Newsprint tablets and pads: made from purchased materials
32920606. Garen, asbest | Yarn, asbestos
34630102. Pomp- en compressor smeedstukken, nonferrous | Pump and compressor forgings, nonferrous
50510408. Zink | Zinc
65150000. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators

Werken bij GEMEENTELIJK ZWEMBAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTELIJK ZWEMBAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTELIJK ZWEMBAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTELIJK ZWEMBAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

  • Operator Filler (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

  • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van GEMEENTELIJK ZWEMBAD in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTELIJK ZWEMBAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTELIJK ZWEMBAD. Laat een reactie achter voor GEMEENTELIJK ZWEMBAD. GEMEENTELIJK ZWEMBAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTELIJK ZWEMBAD. Leave a respond for GEMEENTELIJK ZWEMBAD. GEMEENTELIJK ZWEMBAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTELIJK ZWEMBAD op de google maps. Adres en contacten GEMEENTELIJK ZWEMBAD
Location of GEMEENTELIJK ZWEMBAD on the google maps. Address and contacts of GEMEENTELIJK ZWEMBAD

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTELIJK ZWEMBAD GEMEENTELIJK ZWEMBAD: JEAN-PIERRE AELBRECHT | De Pauw Guillaume Noord-Antwerpen | LUC FONCK | Verdin V | COIFFURE EASY HAIR

Other related companies as GEMEENTELIJK ZWEMBAD: JEAN-PIERRE AELBRECHT | De Pauw Guillaume Noord-Antwerpen | LUC FONCK | Verdin V | COIFFURE EASY HAIR

GEMEENTELIJK ZWEMBAD is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTELIJK ZWEMBAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489990234. Het bedrijf GEMEENTELIJK ZWEMBAD bevindt zich op het adres: SPORTVELDENSTRAAT 15; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Piscines Couvertes. Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Adultes,Cours de Natation pour Enfants,Bébés Nageurs..
De hoofdactiviteit van GEMEENTELIJK ZWEMBAD is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTELIJK ZWEMBAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTELIJK ZWEMBAD, openstaande posities, locatie van GEMEENTELIJK ZWEMBAD op de kaart.

GEMEENTELIJK ZWEMBAD is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTELIJK ZWEMBAD, company assigned to the tax number BE01489990234. The company GEMEENTELIJK ZWEMBAD is located at the address: SPORTVELDENSTRAAT 15; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Piscines Couvertes. Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Adultes,Cours de Natation pour Enfants,Bébés Nageurs..
The main activity of GEMEENTELIJK ZWEMBAD is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTELIJK ZWEMBAD is not available. You also can look at reviews of GEMEENTELIJK ZWEMBAD, open positions, location of GEMEENTELIJK ZWEMBAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTELIJK ZWEMBAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTELIJK ZWEMBAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTELIJK ZWEMBAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTELIJK ZWEMBAD, employees, financial statistics.