EUROBOWLING

Contactgegevens EUROBOWLING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROBOWLING: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROBOWLING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TER HEYDELAAN 17; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33242006 (+32-33242006) 33242006 (+32-33242006)

Fax (fax): +32 (65) 231-49-91 +32 (65) 231-49-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROBOWLING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROBOWLING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROBOWLING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROBOWLING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROBOWLING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROBOWLING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROBOWLING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROBOWLING
Products information EUROBOWLING

BTW identificatienummer (tax): BE03324157714
Ondernemingsnummer: 1775909423
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types d'Installations: Pistes de bowling.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROBOWLING
(Get full report from official database of BE for EUROBOWLING)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROBOWLING
Addition kinds of activities for EUROBOWLING

5111. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
965199. Regeling, diverse commerciële sectoren, nv | Regulation, miscellaneous commercial sectors, nec
02140200. Schapen | Sheep
23260102. Overalls en overalls | Overalls and coveralls
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
33669901. Brass gieterij, nec | Brass foundry, nec
38290207. Vochtigheidsinstrumenten, behalve industriële procestype | Humidity instruments, except industrial process type
38410413. Naalden, hechting | Needles, suture

Werken bij EUROBOWLING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROBOWLING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROBOWLING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROBOWLING. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Begijnendijk Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

    Regio: BROECHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Teamleader / Coach / Scrum Master (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten te Antwerpen, bekend uit de mediasector, ben ik op zoek naar een Team Leader/Coordinator/Scrum Master.     Bedrijf   Binnen dit team focussen ze zich op de digitale platformen en wordt gezorgd voor een optimale gebruikservaring van zowel anonieme surfers als trouwe abonnees. Dit doen ze op een pragmatische en gedreven manier, met veel aandacht voor de gebruiker en innovatie. Het doel is om de bezoekers te converteren tot loyale en tevreden klanten, en klanten tot ambassadeurs.   Het team is cross-functioneel samengesteld en bestaat uit een 12-tal mensen. Het team vervult een erg centrale rol binnen de organisatie en staat voor een aantal stevige uitdagingen, zowel op business-vlak als technisch.     Taakomschrijving  Samen met de Product Owner en de andere teamleden werk je mee aan de verdere uitbouw en de continue verbetering van onze producten, voor onze verschillende titels. Je ondersteunt het team in hun evolutie, op het vlak van samenwerking, product en proces. Je coacht de individuele teamleden Je faciliteert de nodige teamrituelen Je helpt het team om zaken die blokkeren uit de weg te ruimen. Je maakt je snel vertrouwd met het business domein en begrijpt daarnaast ook wat de vereisten zijn op technisch vlak. Je denkt klantgericht en streeft mee naar de beste gebruikerservaring. Je denkt met de team coaches uit de andere teams mee na over hoe we ons als afdeling verder kunnen verbeteren. Je schrikt niet terug van analyse- en/of product owner-taken, indien het op een bepaald moment nuttig zou zijn om dergelijke taken op te nemen.   Profiel  Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail. Je kan autonoom aan de slag, maar je bent ook een echte teamplayer en hebt ervaring in het werken met externe partijen. Je hebt een solide ervaring als teamcoach/teamlead. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar en communiceert vlot. Werken in een complexe omgeving ervaar je als een uitdaging. Je bent positief ingesteld en zoekt steeds naar (betere) oplossingen. Je benoemt op een constructieve manier de dingen zoals ze zijn. Je bent pragmatisch, stressbestendig en hebt een Agile mindset. Je bent iemand met een startup-mentaliteit je ziet zaken die van tafel dreigen te vallen en doet het nodige opdat we producten leveren waar we oprecht fier over mogen zijn! Je hebt interesse in de mediasector   Details   Budget : 500-580 euros Flexibiliteit Duur: 1 jaar minstens, met extensiemogelijkheden tot 2 jaar   Indien u nog vragen heeft aarzel niet en SOLiCITEER via de knop hieronder!

Zoek naar antwoorden van EUROBOWLING in sociale netwerken
Look for responds of EUROBOWLING in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROBOWLING. Laat een reactie achter voor EUROBOWLING. EUROBOWLING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROBOWLING. Leave a respond for EUROBOWLING. EUROBOWLING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROBOWLING op de google maps. Adres en contacten EUROBOWLING
Location of EUROBOWLING on the google maps. Address and contacts of EUROBOWLING

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROBOWLING EUROBOWLING: Studio 2000 | Van Eyken F | Vanveerdeghem Gebr BVBA | PEETEN | PAUL TILLEMAN

Other related companies as EUROBOWLING: Studio 2000 | Van Eyken F | Vanveerdeghem Gebr BVBA | PEETEN | PAUL TILLEMAN

EUROBOWLING is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROBOWLING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03324157714. Het bedrijf EUROBOWLING bevindt zich op het adres: TER HEYDELAAN 17; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Pistes de bowling..
De hoofdactiviteit van EUROBOWLING is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROBOWLING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROBOWLING, openstaande posities, locatie van EUROBOWLING op de kaart.

EUROBOWLING is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROBOWLING, company assigned to the tax number BE03324157714. The company EUROBOWLING is located at the address: TER HEYDELAAN 17; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Pistes de bowling..
The main activity of EUROBOWLING is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROBOWLING is not available. You also can look at reviews of EUROBOWLING, open positions, location of EUROBOWLING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROBOWLING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROBOWLING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROBOWLING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROBOWLING, employees, financial statistics.