ETRIER DE SOMBREFFE

Contactgegevens ETRIER DE SOMBREFFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETRIER DE SOMBREFFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETRIER DE SOMBREFFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HANOTEAU 81; 5140; SOMBREFFE, België

Telefoon (phone): 71541904 (+32-71541904) 71541904 (+32-71541904)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETRIER DE SOMBREFFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETRIER DE SOMBREFFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETRIER DE SOMBREFFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETRIER DE SOMBREFFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETRIER DE SOMBREFFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETRIER DE SOMBREFFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETRIER DE SOMBREFFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETRIER DE SOMBREFFE
Products information ETRIER DE SOMBREFFE

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types d'Installations: Centres Equestres.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETRIER DE SOMBREFFE
(Get full report from official database of BE for ETRIER DE SOMBREFFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETRIER DE SOMBREFFE
Addition kinds of activities for ETRIER DE SOMBREFFE

339800. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
34299913. Vacuümflessen of kruiken | Vacuum bottles or jugs
35560500. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle
86990200. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
87119904. Ontwerpen: schip, boot, machine en product | Designing: ship, boat, machine, and product

Werken bij ETRIER DE SOMBREFFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETRIER DE SOMBREFFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETRIER DE SOMBREFFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETRIER DE SOMBREFFE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

  • Huishoudhulp regio Nevele- voltijds / deeltijds (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Nevele zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten M/V - Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze nieuwe vestiging te Sint Katelijne zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

  • HR Officer (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Als HR-officer binnen FPC Gent zet je de HR-strategie, bepaald door de directie, om in de praktijk. Je bent een luisterend oor voor de medewerkers van FPC Gent, beheert de rekruteringen, zoekt en biedt opleidingen aan naargelang de noden, beheert het performance management, Kortom een zeer breed takenpakket binnen HR. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je beheert de inkomende kandidaturen en ontmoet potentiële kandidaten voor allerhande functies. In samenspraak met de afdelingshoofden rekruteer je de juiste talenten; o Samen met de andere HR-officer ben je verantwoordelijk voor de opmaak van contractvoorstellen en contractopmaak in het algemeen. o Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers binnen de organisatie omtrent allerhande HR-topics. o Je waakt erover dat de integratie procedure van nieuwe medewerkers wordt gerespecteerd en verzorgt het onthaal en de rondleidingen van nieuwe medewerkers. o Je volgt eventuele uitstroom van medewerkers op en handelt hierrond alle praktische en administratieve zaken af. o Je verzorgt de organisatie en de opvolging van de jaargesprekken. o Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van contracten bepaalde duur en de verlengingen hiervan. o Je werkt mee aan het op punt stellen van verschillende HR processen en procedures. o Je participeert actief mee bij het in kaart brengen van HR projecten en zet de schouders onder de effectieve uitvoering. o Je volgt de sociale wetgeving op en zet deze om in de organisatie. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma in Human Resources en/of je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie; o Ervaring in de sociale sector of de zorgsector is een pluspunt o Je beschikt over uitstekende communicatieve, diplomatische en relationele vaardigheden; o Je handelt integer, bent discreet en respecteert de vertrouwelijkheid o Jouw zin voor vooruitgang, dienstverlening en teamspirit typeren jou o Je bent goed georganiseerd, nauwkeurig, je kunt autonoom werken en stresssituaties beheren; o Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands; o Je beheerst vlot MS Office (Word, Excel, PowerPoint). WIJ BIEDEN o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o Je hebt goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Gent (Wondelgem).

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van ETRIER DE SOMBREFFE in sociale netwerken
Look for responds of ETRIER DE SOMBREFFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETRIER DE SOMBREFFE. Laat een reactie achter voor ETRIER DE SOMBREFFE. ETRIER DE SOMBREFFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETRIER DE SOMBREFFE. Leave a respond for ETRIER DE SOMBREFFE. ETRIER DE SOMBREFFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETRIER DE SOMBREFFE op de google maps. Adres en contacten ETRIER DE SOMBREFFE
Location of ETRIER DE SOMBREFFE on the google maps. Address and contacts of ETRIER DE SOMBREFFE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETRIER DE SOMBREFFE ETRIER DE SOMBREFFE: LUCAS DE KOCK | ALE GEMBLOUX | GEERT CELIS | Verhellen | MEUBELEN JANSSENS

Other related companies as ETRIER DE SOMBREFFE: LUCAS DE KOCK | ALE GEMBLOUX | GEERT CELIS | Verhellen | MEUBELEN JANSSENS

ETRIER DE SOMBREFFE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETRIER DE SOMBREFFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf ETRIER DE SOMBREFFE bevindt zich op het adres: RUE HANOTEAU 81; 5140; SOMBREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Centres Equestres..
De hoofdactiviteit van ETRIER DE SOMBREFFE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETRIER DE SOMBREFFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETRIER DE SOMBREFFE, openstaande posities, locatie van ETRIER DE SOMBREFFE op de kaart.

ETRIER DE SOMBREFFE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETRIER DE SOMBREFFE, company assigned to the tax number BE08101562500. The company ETRIER DE SOMBREFFE is located at the address: RUE HANOTEAU 81; 5140; SOMBREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Centres Equestres..
The main activity of ETRIER DE SOMBREFFE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETRIER DE SOMBREFFE is not available. You also can look at reviews of ETRIER DE SOMBREFFE, open positions, location of ETRIER DE SOMBREFFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETRIER DE SOMBREFFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETRIER DE SOMBREFFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETRIER DE SOMBREFFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETRIER DE SOMBREFFE, employees, financial statistics.