A LA SOURCE DES DOUCEURS

Contactgegevens A LA SOURCE DES DOUCEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA SOURCE DES DOUCEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA SOURCE DES DOUCEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Aise 7; 5190; Jemeppe-sur-Sambre, België

Telefoon (phone): 071 78 52 38 (+32-071 78 52 38) 071 78 52 38 (+32-071 78 52 38)

Fax (fax): 071 78 10 05 (+32-071 78 10 05) 071 78 10 05 (+32-071 78 10 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA SOURCE DES DOUCEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA SOURCE DES DOUCEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA SOURCE DES DOUCEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA SOURCE DES DOUCEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA SOURCE DES DOUCEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA SOURCE DES DOUCEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA SOURCE DES DOUCEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA SOURCE DES DOUCEURS
Products information A LA SOURCE DES DOUCEURS

BTW identificatienummer (tax): BE07534393310
Ondernemingsnummer: 4783142089
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 657,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in A LA SOURCE DES DOUCEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA SOURCE DES DOUCEURS
(Get full report from official database of BE for A LA SOURCE DES DOUCEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA SOURCE DES DOUCEURS
Addition kinds of activities for A LA SOURCE DES DOUCEURS

283406. dermatologica | Dermatologicals
07839902. Verwijderingsdiensten, struik en boom | Removal services, bush and tree
23250000. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
27599901. Bedrijfsformulieren: drukwerk, NSK | Business forms: printing, nsk
32920604. Draad, asbest | Thread, asbestos
35420205. Persen: hydraulisch en pneumatisch, mechanisch en handmatig | Presses: hydraulic and pneumatic, mechanical and manual
38610111. Fotografisch gevoelige goederen, niet inbegrepen | Photographic sensitized goods, nec
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste
50990200. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products

Werken bij A LA SOURCE DES DOUCEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA SOURCE DES DOUCEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA SOURCE DES DOUCEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA SOURCE DES DOUCEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Operator Productie (VLETEREN)

    Regio: VLETEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van A LA SOURCE DES DOUCEURS in sociale netwerken
Look for responds of A LA SOURCE DES DOUCEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA SOURCE DES DOUCEURS. Laat een reactie achter voor A LA SOURCE DES DOUCEURS. A LA SOURCE DES DOUCEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA SOURCE DES DOUCEURS. Leave a respond for A LA SOURCE DES DOUCEURS. A LA SOURCE DES DOUCEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA SOURCE DES DOUCEURS op de google maps. Adres en contacten A LA SOURCE DES DOUCEURS
Location of A LA SOURCE DES DOUCEURS on the google maps. Address and contacts of A LA SOURCE DES DOUCEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA SOURCE DES DOUCEURS A LA SOURCE DES DOUCEURS: J.B.M.C. Kremer | STEPHANE FIEVEZ | Boma BVBA | ERIK CREEMERS | ILSE CUPERS

Other related companies as A LA SOURCE DES DOUCEURS: J.B.M.C. Kremer | STEPHANE FIEVEZ | Boma BVBA | ERIK CREEMERS | ILSE CUPERS

A LA SOURCE DES DOUCEURS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA SOURCE DES DOUCEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07534393310. Het bedrijf A LA SOURCE DES DOUCEURS bevindt zich op het adres: Rue de l'Aise 7; 5190; Jemeppe-sur-Sambre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 657,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in A LA SOURCE DES DOUCEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A LA SOURCE DES DOUCEURS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA SOURCE DES DOUCEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA SOURCE DES DOUCEURS, openstaande posities, locatie van A LA SOURCE DES DOUCEURS op de kaart.

A LA SOURCE DES DOUCEURS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA SOURCE DES DOUCEURS, company assigned to the tax number BE07534393310. The company A LA SOURCE DES DOUCEURS is located at the address: Rue de l'Aise 7; 5190; Jemeppe-sur-Sambre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 657,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in A LA SOURCE DES DOUCEURS were not found.
The main activity of A LA SOURCE DES DOUCEURS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA SOURCE DES DOUCEURS is not available. You also can look at reviews of A LA SOURCE DES DOUCEURS, open positions, location of A LA SOURCE DES DOUCEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA SOURCE DES DOUCEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA SOURCE DES DOUCEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA SOURCE DES DOUCEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA SOURCE DES DOUCEURS, employees, financial statistics.