MICHIELS MARC

Contactgegevens MICHIELS MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHIELS MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHIELS MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOKTER MEEUSSTRAAT 23; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33123431 (+32-33123431) 33123431 (+32-33123431)

Fax (fax): +32 (82) 197-46-65 +32 (82) 197-46-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHIELS MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHIELS MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHIELS MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHIELS MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHIELS MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHIELS MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHIELS MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHIELS MARC
Products information MICHIELS MARC

BTW identificatienummer (tax): BE06815887451
Ondernemingsnummer: 5901550292
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes à Mazout Agréées,Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHIELS MARC
(Get full report from official database of BE for MICHIELS MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHIELS MARC
Addition kinds of activities for MICHIELS MARC

07520101. Kunstmatige inseminatie, dierenspecialiteiten | Artificial insemination services, animal specialties
30699923. Strapping, rubber | Strapping, rubber
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
38260201. borescopen | Borescopes
50120300. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
58130201. Cabaret | Cabaret
92220400. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government

Werken bij MICHIELS MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHIELS MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHIELS MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHIELS MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien Vrachtwagens (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een elektromechanicien voor het opsporen van defecten in vrachtwagens en legervoertuigen.

  • Productie arbeider (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt opgeleid om te pasteuriseren. - Je werkt dagelijks en hoofdzakelijk met eieren. - Elke avond reinigen met hogedrukreiniger - Fysisch zwaar werk

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van MICHIELS MARC in sociale netwerken
Look for responds of MICHIELS MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHIELS MARC. Laat een reactie achter voor MICHIELS MARC. MICHIELS MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHIELS MARC. Leave a respond for MICHIELS MARC. MICHIELS MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHIELS MARC op de google maps. Adres en contacten MICHIELS MARC
Location of MICHIELS MARC on the google maps. Address and contacts of MICHIELS MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHIELS MARC MICHIELS MARC: Herten E | Art Copy | O.C.V. | BRAGARD | NELLY PITTI

Other related companies as MICHIELS MARC: Herten E | Art Copy | O.C.V. | BRAGARD | NELLY PITTI

MICHIELS MARC is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHIELS MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06815887451. Het bedrijf MICHIELS MARC bevindt zich op het adres: DOKTER MEEUSSTRAAT 23; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes à Mazout Agréées,Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van MICHIELS MARC is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHIELS MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHIELS MARC, openstaande posities, locatie van MICHIELS MARC op de kaart.

MICHIELS MARC is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHIELS MARC, company assigned to the tax number BE06815887451. The company MICHIELS MARC is located at the address: DOKTER MEEUSSTRAAT 23; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Activités: Electriciens.. Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes à Mazout Agréées,Installation de Chauffage Central..
The main activity of MICHIELS MARC is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHIELS MARC is not available. You also can look at reviews of MICHIELS MARC, open positions, location of MICHIELS MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHIELS MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHIELS MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHIELS MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHIELS MARC, employees, financial statistics.