SECURITHYS ALARMES

Contactgegevens SECURITHYS ALARMES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SECURITHYS ALARMES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SECURITHYS ALARMES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLOS DU BOIS D'HASNON 2; 7050; JURBISE, België

Telefoon (phone): 65723487 (+32-65723487) 65723487 (+32-65723487)

Fax (fax): +32 (16) 205-90-77 +32 (16) 205-90-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SECURITHYS ALARMES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SECURITHYS ALARMES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SECURITHYS ALARMES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SECURITHYS ALARMES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SECURITHYS ALARMES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SECURITHYS ALARMES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SECURITHYS ALARMES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SECURITHYS ALARMES
Products information SECURITHYS ALARMES

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SECURITHYS ALARMES
(Get full report from official database of BE for SECURITHYS ALARMES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SECURITHYS ALARMES
Addition kinds of activities for SECURITHYS ALARMES

214100. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
621199. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec
651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
781999. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec
20520000. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
51120402. Gegevensverwerking benodigdheden | Data processing supplies
83610403. Rust thuis, met gezondheidszorg incidenteel | Rest home, with health care incidental

Werken bij SECURITHYS ALARMES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SECURITHYS ALARMES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SECURITHYS ALARMES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SECURITHYS ALARMES. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van SECURITHYS ALARMES in sociale netwerken
Look for responds of SECURITHYS ALARMES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SECURITHYS ALARMES. Laat een reactie achter voor SECURITHYS ALARMES. SECURITHYS ALARMES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SECURITHYS ALARMES. Leave a respond for SECURITHYS ALARMES. SECURITHYS ALARMES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SECURITHYS ALARMES op de google maps. Adres en contacten SECURITHYS ALARMES
Location of SECURITHYS ALARMES on the google maps. Address and contacts of SECURITHYS ALARMES

Andere gerelateerde bedrijven als come SECURITHYS ALARMES SECURITHYS ALARMES: HUIS SALAMANDER | Gardenstone | MUTUALITEIT ASSUBEL/ASSUBEL | Coutrelis & Associés | ECOMARKT

Other related companies as SECURITHYS ALARMES: HUIS SALAMANDER | Gardenstone | MUTUALITEIT ASSUBEL/ASSUBEL | Coutrelis & Associés | ECOMARKT

SECURITHYS ALARMES is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SECURITHYS ALARMES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf SECURITHYS ALARMES bevindt zich op het adres: CLOS DU BOIS D'HASNON 2; 7050; JURBISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van SECURITHYS ALARMES is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SECURITHYS ALARMES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SECURITHYS ALARMES, openstaande posities, locatie van SECURITHYS ALARMES op de kaart.

SECURITHYS ALARMES is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SECURITHYS ALARMES, company assigned to the tax number BE05533233642. The company SECURITHYS ALARMES is located at the address: CLOS DU BOIS D'HASNON 2; 7050; JURBISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of SECURITHYS ALARMES is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SECURITHYS ALARMES is not available. You also can look at reviews of SECURITHYS ALARMES, open positions, location of SECURITHYS ALARMES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SECURITHYS ALARMES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SECURITHYS ALARMES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SECURITHYS ALARMES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SECURITHYS ALARMES, employees, financial statistics.