ELECTRO DEBEUCKELAERE

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • ELECTRO DEBEUCKELAERE
Private companiesEating and Drinking Places • ELECTRO DEBEUCKELAERE

Contactgegevens ELECTRO DEBEUCKELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO DEBEUCKELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO DEBEUCKELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NERINGENSTRAAT 60; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51634307 (+32-51634307) 51634307 (+32-51634307)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO DEBEUCKELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO DEBEUCKELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO DEBEUCKELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO DEBEUCKELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO DEBEUCKELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO DEBEUCKELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO DEBEUCKELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO DEBEUCKELAERE
Products information ELECTRO DEBEUCKELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO DEBEUCKELAERE
(Get full report from official database of BE for ELECTRO DEBEUCKELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO DEBEUCKELAERE
Addition kinds of activities for ELECTRO DEBEUCKELAERE

306907. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
22110108. kussenslopen | Pillowcases
22990202. Automotive velden | Automotive felts
23230103. Stropdassen, handsewn: gemaakt van aangekochte materialen | Ties, handsewn: made from purchased materials
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
39491105. Softball apparatuur en benodigdheden | Softball equipment and supplies
50840803. liften | Elevators

Werken bij ELECTRO DEBEUCKELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO DEBEUCKELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO DEBEUCKELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO DEBEUCKELAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van ELECTRO DEBEUCKELAERE in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO DEBEUCKELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO DEBEUCKELAERE. Laat een reactie achter voor ELECTRO DEBEUCKELAERE. ELECTRO DEBEUCKELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO DEBEUCKELAERE. Leave a respond for ELECTRO DEBEUCKELAERE. ELECTRO DEBEUCKELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO DEBEUCKELAERE op de google maps. Adres en contacten ELECTRO DEBEUCKELAERE
Location of ELECTRO DEBEUCKELAERE on the google maps. Address and contacts of ELECTRO DEBEUCKELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO DEBEUCKELAERE ELECTRO DEBEUCKELAERE: VERDONCK & ZONEN | lal.services.pub | Bossart | SERVICE RESIDENTIE HELIOS | Daum Concept SPRL

Other related companies as ELECTRO DEBEUCKELAERE: VERDONCK & ZONEN | lal.services.pub | Bossart | SERVICE RESIDENTIE HELIOS | Daum Concept SPRL

ELECTRO DEBEUCKELAERE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO DEBEUCKELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf ELECTRO DEBEUCKELAERE bevindt zich op het adres: NERINGENSTRAAT 60; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van ELECTRO DEBEUCKELAERE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO DEBEUCKELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO DEBEUCKELAERE, openstaande posities, locatie van ELECTRO DEBEUCKELAERE op de kaart.

ELECTRO DEBEUCKELAERE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO DEBEUCKELAERE, company assigned to the tax number BE01734436035. The company ELECTRO DEBEUCKELAERE is located at the address: NERINGENSTRAAT 60; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of ELECTRO DEBEUCKELAERE is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO DEBEUCKELAERE is not available. You also can look at reviews of ELECTRO DEBEUCKELAERE, open positions, location of ELECTRO DEBEUCKELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO DEBEUCKELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO DEBEUCKELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO DEBEUCKELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO DEBEUCKELAERE, employees, financial statistics.