CAVES DES OBLATS

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • CAVES DES OBLATS

Contactgegevens CAVES DES OBLATS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAVES DES OBLATS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAVES DES OBLATS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EUG?NE-VANDENHOFF 66; 4030; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43442788 (+32-43442788) 43442788 (+32-43442788)

Fax (fax): +32 (71) 981-58-25 +32 (71) 981-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAVES DES OBLATS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAVES DES OBLATS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAVES DES OBLATS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAVES DES OBLATS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAVES DES OBLATS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAVES DES OBLATS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAVES DES OBLATS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAVES DES OBLATS
Products information CAVES DES OBLATS

BTW identificatienummer (tax): BE03899841308
Ondernemingsnummer: 7044952392
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in CAVES DES OBLATS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAVES DES OBLATS
(Get full report from official database of BE for CAVES DES OBLATS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAVES DES OBLATS
Addition kinds of activities for CAVES DES OBLATS

509901. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting
22530204. Sjaals en mufflers, breien | Scarves and mufflers, knit
26210301. Absorberend papier | Absorbent paper
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
35719903. minicomputers | Minicomputers
50210304. waterbedden | Waterbeds

Werken bij CAVES DES OBLATS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAVES DES OBLATS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAVES DES OBLATS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAVES DES OBLATS. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zandhoven en omgeving

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van CAVES DES OBLATS in sociale netwerken
Look for responds of CAVES DES OBLATS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAVES DES OBLATS. Laat een reactie achter voor CAVES DES OBLATS. CAVES DES OBLATS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAVES DES OBLATS. Leave a respond for CAVES DES OBLATS. CAVES DES OBLATS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAVES DES OBLATS op de google maps. Adres en contacten CAVES DES OBLATS
Location of CAVES DES OBLATS on the google maps. Address and contacts of CAVES DES OBLATS

Andere gerelateerde bedrijven als come CAVES DES OBLATS CAVES DES OBLATS: ALE HABAY-LA-VIEILLE | JORENS | GODART FR?DERIC | CATHERINE GRISART | Vanda

Other related companies as CAVES DES OBLATS: ALE HABAY-LA-VIEILLE | JORENS | GODART FR?DERIC | CATHERINE GRISART | Vanda

CAVES DES OBLATS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAVES DES OBLATS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03899841308. Het bedrijf CAVES DES OBLATS bevindt zich op het adres: RUE EUG?NE-VANDENHOFF 66; 4030; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in CAVES DES OBLATS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAVES DES OBLATS is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAVES DES OBLATS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAVES DES OBLATS, openstaande posities, locatie van CAVES DES OBLATS op de kaart.

CAVES DES OBLATS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAVES DES OBLATS, company assigned to the tax number BE03899841308. The company CAVES DES OBLATS is located at the address: RUE EUG?NE-VANDENHOFF 66; 4030; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dranken. Products created in CAVES DES OBLATS were not found.
The main activity of CAVES DES OBLATS is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CAVES DES OBLATS is not available. You also can look at reviews of CAVES DES OBLATS, open positions, location of CAVES DES OBLATS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAVES DES OBLATS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAVES DES OBLATS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAVES DES OBLATS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAVES DES OBLATS, employees, financial statistics.