CARL COOLS

Contactgegevens CARL COOLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARL COOLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARL COOLS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAM 31; 2430; LAAKDAL, België

Telefoon (phone): 14866161 (+32-14866161) 14866161 (+32-14866161)

Fax (fax): +32 (19) 412-81-22 +32 (19) 412-81-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARL COOLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARL COOLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARL COOLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARL COOLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARL COOLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARL COOLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARL COOLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARL COOLS
Products information CARL COOLS

BTW identificatienummer (tax): BE04045410156
Ondernemingsnummer: 4169281005
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CARL COOLS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARL COOLS
(Get full report from official database of BE for CARL COOLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARL COOLS
Addition kinds of activities for CARL COOLS

8621. Professionele organisaties | Professional organizations
731199. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec
08310108. Teaberries verzamelen | Teaberries gathering
20139902. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), uit gekocht vlees | Canned meats (except baby food), from purchased meat
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
27540102. Rotary photogravure printing | Rotary photogravure printing
34299910. Parachute hardware | Parachute hardware
39990601. Kegels en rietsoorten, behalve edelmetaal | Canes and cane trimmings, except precious metal
50210103. Kerkbanken | Church pews

Werken bij CARL COOLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARL COOLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARL COOLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARL COOLS. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van CARL COOLS in sociale netwerken
Look for responds of CARL COOLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARL COOLS. Laat een reactie achter voor CARL COOLS. CARL COOLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARL COOLS. Leave a respond for CARL COOLS. CARL COOLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARL COOLS op de google maps. Adres en contacten CARL COOLS
Location of CARL COOLS on the google maps. Address and contacts of CARL COOLS

Andere gerelateerde bedrijven als come CARL COOLS CARL COOLS: BBL | RUBIN CONSULTANTS | P?DILOOK | Aqua Resi | PRESS SHOP

Other related companies as CARL COOLS: BBL | RUBIN CONSULTANTS | P?DILOOK | Aqua Resi | PRESS SHOP

CARL COOLS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARL COOLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045410156. Het bedrijf CARL COOLS bevindt zich op het adres: HAM 31; 2430; LAAKDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in CARL COOLS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARL COOLS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARL COOLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARL COOLS, openstaande posities, locatie van CARL COOLS op de kaart.

CARL COOLS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARL COOLS, company assigned to the tax number BE04045410156. The company CARL COOLS is located at the address: HAM 31; 2430; LAAKDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dranken. Products created in CARL COOLS were not found.
The main activity of CARL COOLS is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CARL COOLS is not available. You also can look at reviews of CARL COOLS, open positions, location of CARL COOLS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARL COOLS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARL COOLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARL COOLS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARL COOLS, employees, financial statistics.