THIJSSEN-HELEVEN

Contactgegevens THIJSSEN-HELEVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIJSSEN-HELEVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIJSSEN-HELEVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTERSTRAAT 2; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89412933 (+32-89412933) 89412933 (+32-89412933)

Fax (fax): +32 (16) 192-99-46 +32 (16) 192-99-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIJSSEN-HELEVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIJSSEN-HELEVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIJSSEN-HELEVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIJSSEN-HELEVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIJSSEN-HELEVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIJSSEN-HELEVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIJSSEN-HELEVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIJSSEN-HELEVEN
Products information THIJSSEN-HELEVEN

BTW identificatienummer (tax): BE01494659423
Ondernemingsnummer: 4379394531
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in THIJSSEN-HELEVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIJSSEN-HELEVEN
(Get full report from official database of BE for THIJSSEN-HELEVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIJSSEN-HELEVEN
Addition kinds of activities for THIJSSEN-HELEVEN

5075. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
912104. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
22410103. Kant, automatische wind | Lace, auto wind
28340803. Jodium, tinctuur van | Iodine, tincture of
34239902. Blaaslampen | Blow torches
35780201. Machines toevoegen | Adding machines
83220206. Jeugdhulpbureau | Youth self-help agency

Werken bij THIJSSEN-HELEVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIJSSEN-HELEVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIJSSEN-HELEVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIJSSEN-HELEVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Studentenjob

    Zin om in een jong team te werken? Je staat in voor het onthaal van de mensen.

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

Zoek naar antwoorden van THIJSSEN-HELEVEN in sociale netwerken
Look for responds of THIJSSEN-HELEVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIJSSEN-HELEVEN. Laat een reactie achter voor THIJSSEN-HELEVEN. THIJSSEN-HELEVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIJSSEN-HELEVEN. Leave a respond for THIJSSEN-HELEVEN. THIJSSEN-HELEVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIJSSEN-HELEVEN op de google maps. Adres en contacten THIJSSEN-HELEVEN
Location of THIJSSEN-HELEVEN on the google maps. Address and contacts of THIJSSEN-HELEVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come THIJSSEN-HELEVEN THIJSSEN-HELEVEN: TROIS ARCHES | JOHAN PARMENTIER | COMPLEXE CAP'TAIN | CASH FRESH | Seghers D

Other related companies as THIJSSEN-HELEVEN: TROIS ARCHES | JOHAN PARMENTIER | COMPLEXE CAP'TAIN | CASH FRESH | Seghers D

THIJSSEN-HELEVEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIJSSEN-HELEVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01494659423. Het bedrijf THIJSSEN-HELEVEN bevindt zich op het adres: MAASTRICHTERSTRAAT 2; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dranken Gh. Producten gemaakt in THIJSSEN-HELEVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THIJSSEN-HELEVEN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIJSSEN-HELEVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIJSSEN-HELEVEN, openstaande posities, locatie van THIJSSEN-HELEVEN op de kaart.

THIJSSEN-HELEVEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIJSSEN-HELEVEN, company assigned to the tax number BE01494659423. The company THIJSSEN-HELEVEN is located at the address: MAASTRICHTERSTRAAT 2; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dranken Gh. Products created in THIJSSEN-HELEVEN were not found.
The main activity of THIJSSEN-HELEVEN is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of THIJSSEN-HELEVEN is not available. You also can look at reviews of THIJSSEN-HELEVEN, open positions, location of THIJSSEN-HELEVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIJSSEN-HELEVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIJSSEN-HELEVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIJSSEN-HELEVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIJSSEN-HELEVEN, employees, financial statistics.