DRANKENHANDEL DE FRUYT

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • DRANKENHANDEL DE FRUYT
Private companiesGeneral Merchandise Stores • DRANKENHANDEL DE FRUYT

Contactgegevens DRANKENHANDEL DE FRUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRANKENHANDEL DE FRUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRANKENHANDEL DE FRUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTEBOEKEN 62; 9930; ZOMERGEM, België

Telefoon (phone): 93727576 (+32-93727576) 93727576 (+32-93727576)

Fax (fax): +32 (82) 497-16-47 +32 (82) 497-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRANKENHANDEL DE FRUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRANKENHANDEL DE FRUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRANKENHANDEL DE FRUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRANKENHANDEL DE FRUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRANKENHANDEL DE FRUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRANKENHANDEL DE FRUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRANKENHANDEL DE FRUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRANKENHANDEL DE FRUYT
Products information DRANKENHANDEL DE FRUYT

BTW identificatienummer (tax): BE09900024414
Ondernemingsnummer: 9079071044
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DRANKENHANDEL DE FRUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRANKENHANDEL DE FRUYT
(Get full report from official database of BE for DRANKENHANDEL DE FRUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRANKENHANDEL DE FRUYT
Addition kinds of activities for DRANKENHANDEL DE FRUYT

421203. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
13110000. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
34830100. Ammunitie componenten | Ammunition components
73779902. Verhuur en leasing van computerapparatuur | Computer peripheral equipment rental and leasing
73890403. Batik werk | Batik work

Werken bij DRANKENHANDEL DE FRUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRANKENHANDEL DE FRUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRANKENHANDEL DE FRUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRANKENHANDEL DE FRUYT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DE BOEIE

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van DRANKENHANDEL DE FRUYT in sociale netwerken
Look for responds of DRANKENHANDEL DE FRUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRANKENHANDEL DE FRUYT. Laat een reactie achter voor DRANKENHANDEL DE FRUYT. DRANKENHANDEL DE FRUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRANKENHANDEL DE FRUYT. Leave a respond for DRANKENHANDEL DE FRUYT. DRANKENHANDEL DE FRUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRANKENHANDEL DE FRUYT op de google maps. Adres en contacten DRANKENHANDEL DE FRUYT
Location of DRANKENHANDEL DE FRUYT on the google maps. Address and contacts of DRANKENHANDEL DE FRUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come DRANKENHANDEL DE FRUYT DRANKENHANDEL DE FRUYT: GHISLAIN VANHECKE | LEUS WOUTER | CTB NAMUR | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | Nicolas de Borrekens

Other related companies as DRANKENHANDEL DE FRUYT: GHISLAIN VANHECKE | LEUS WOUTER | CTB NAMUR | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | Nicolas de Borrekens

DRANKENHANDEL DE FRUYT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRANKENHANDEL DE FRUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09900024414. Het bedrijf DRANKENHANDEL DE FRUYT bevindt zich op het adres: KORTEBOEKEN 62; 9930; ZOMERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 800,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dranken Gh. Producten gemaakt in DRANKENHANDEL DE FRUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRANKENHANDEL DE FRUYT is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRANKENHANDEL DE FRUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRANKENHANDEL DE FRUYT, openstaande posities, locatie van DRANKENHANDEL DE FRUYT op de kaart.

DRANKENHANDEL DE FRUYT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRANKENHANDEL DE FRUYT, company assigned to the tax number BE09900024414. The company DRANKENHANDEL DE FRUYT is located at the address: KORTEBOEKEN 62; 9930; ZOMERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 800,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dranken Gh. Products created in DRANKENHANDEL DE FRUYT were not found.
The main activity of DRANKENHANDEL DE FRUYT is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRANKENHANDEL DE FRUYT is not available. You also can look at reviews of DRANKENHANDEL DE FRUYT, open positions, location of DRANKENHANDEL DE FRUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRANKENHANDEL DE FRUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRANKENHANDEL DE FRUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRANKENHANDEL DE FRUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRANKENHANDEL DE FRUYT, employees, financial statistics.