VAN ROY CONTAINERS

Contactgegevens VAN ROY CONTAINERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN ROY CONTAINERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN ROY CONTAINERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstraat 151; 9470; Denderleeuw, België

Telefoon (phone): 053 66 61 38 (+32-053 66 61 38) 053 66 61 38 (+32-053 66 61 38)

Fax (fax): 053 67 12 41 (+32-053 67 12 41) 053 67 12 41 (+32-053 67 12 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN ROY CONTAINERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN ROY CONTAINERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN ROY CONTAINERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN ROY CONTAINERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN ROY CONTAINERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN ROY CONTAINERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN ROY CONTAINERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN ROY CONTAINERS
Products information VAN ROY CONTAINERS

BTW identificatienummer (tax): BE01633361816
Ondernemingsnummer: 1724273681
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Containers for waste & dumping (Rental & transport); Rubbish removal; Waste paper; Recycling companies; Waste management

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN ROY CONTAINERS
(Get full report from official database of BE for VAN ROY CONTAINERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN ROY CONTAINERS
Addition kinds of activities for VAN ROY CONTAINERS

353401. Liften en uitrusting | Elevators and equipment
20850100. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
25210000. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
30110201. Landbouwbanden, pneumatisch | Agricultural tires, pneumatic
35249903. Edgers, gazon | Edgers, lawn
46199901. Kolenleidingleiding operatie | Coal pipeline operation
50859910. Vuurvast materiaal | Refractory material
50990500. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
51490304. Hop extract | Hop extract

Werken bij VAN ROY CONTAINERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN ROY CONTAINERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN ROY CONTAINERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN ROY CONTAINERS. Looking for open vacancies in other companies

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lillo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van VAN ROY CONTAINERS in sociale netwerken
Look for responds of VAN ROY CONTAINERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN ROY CONTAINERS. Laat een reactie achter voor VAN ROY CONTAINERS. VAN ROY CONTAINERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN ROY CONTAINERS. Leave a respond for VAN ROY CONTAINERS. VAN ROY CONTAINERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN ROY CONTAINERS op de google maps. Adres en contacten VAN ROY CONTAINERS
Location of VAN ROY CONTAINERS on the google maps. Address and contacts of VAN ROY CONTAINERS

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN ROY CONTAINERS VAN ROY CONTAINERS: FUNةRAILLES LINTHOUT | VAN RAEMDONCK | MAXIMILIANUS BAEKEN | Parket Projekt-Vuylsteke Peter bvba | FREDDY PLATTES

Other related companies as VAN ROY CONTAINERS: FUNةRAILLES LINTHOUT | VAN RAEMDONCK | MAXIMILIANUS BAEKEN | Parket Projekt-Vuylsteke Peter bvba | FREDDY PLATTES

VAN ROY CONTAINERS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN ROY CONTAINERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01633361816. Het bedrijf VAN ROY CONTAINERS bevindt zich op het adres: Veldstraat 151; 9470; Denderleeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 421,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport); Rubbish removal; Waste paper; Recycling companies; Waste management.
De hoofdactiviteit van VAN ROY CONTAINERS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN ROY CONTAINERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN ROY CONTAINERS, openstaande posities, locatie van VAN ROY CONTAINERS op de kaart.

VAN ROY CONTAINERS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN ROY CONTAINERS, company assigned to the tax number BE01633361816. The company VAN ROY CONTAINERS is located at the address: Veldstraat 151; 9470; Denderleeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 421,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drain pipes Unblocking. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport); Rubbish removal; Waste paper; Recycling companies; Waste management.
The main activity of VAN ROY CONTAINERS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN ROY CONTAINERS is not available. You also can look at reviews of VAN ROY CONTAINERS, open positions, location of VAN ROY CONTAINERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN ROY CONTAINERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN ROY CONTAINERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN ROY CONTAINERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN ROY CONTAINERS, employees, financial statistics.