ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS
Private companiesAmusement and Recreation Services • ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS

Contactgegevens ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Huy 368; 1325; Chaumont-Gistoux, België

Telefoon (phone): 02 654 18 20; 010 68 94 99 (+32-02 654 18 20; 010 68 94 99) 02 654 18 20; 010 68 94 99 (+32-02 654 18 20; 010 68 94 99)

Fax (fax): +32 (13) 806-70-25 +32 (13) 806-70-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS
Products information ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS

BTW identificatienummer (tax): BE06508270263
Ondernemingsnummer: 8582214355
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Containers for waste & dumping (Rental & transport); Rubbish removal

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS
(Get full report from official database of BE for ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS
Addition kinds of activities for ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS

07230301. Bean schoonmaakdiensten | Bean cleaning services
22111200. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
22840305. Naaigaren | Sewing thread
22990109. Wads en wadding | Wads and wadding
28650305. Benzol (industriële organische chemische stof) | Benzol (industrial organic chemical)
48999904. Radio-omroepen die worden uitgevoerd door taxibedrijven | Radio broadcasting operated by cab companies

Werken bij ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Hulpboekhouder te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpboekhouder m/v sta je in voor volgende taken en verantwoordelijkheden: Inboeken van aankoopfacturen Verwerking verkoopsfacturen Financiële verrichtingen Intrastat Kredietverzekering Debiteurenbeheer Algemene administratieve taken verbonden met de boekhouding Ondersteuning facturatie Bijspringen telefonische oproepen

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Huishoudhulp De Pinte (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 14 à 16 uur te presteren bij 1 klant op maandag en dinsdag.

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS in sociale netwerken
Look for responds of ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS. Laat een reactie achter voor ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS. ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS. Leave a respond for ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS. ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS op de google maps. Adres en contacten ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS
Location of ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS on the google maps. Address and contacts of ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS: R. FAYEN | RAY | JEAN-LOUIS DAVID | Blanche Neige | Mullie G

Other related companies as ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS: R. FAYEN | RAY | JEAN-LOUIS DAVID | Blanche Neige | Mullie G

ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06508270263. Het bedrijf ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS bevindt zich op het adres: Chaussée de Huy 368; 1325; Chaumont-Gistoux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 856,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport); Rubbish removal.
De hoofdactiviteit van ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS, openstaande posities, locatie van ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS op de kaart.

ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS, company assigned to the tax number BE06508270263. The company ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS is located at the address: Chaussée de Huy 368; 1325; Chaumont-Gistoux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 856,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drain pipes Unblocking. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport); Rubbish removal.
The main activity of ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS is not available. You also can look at reviews of ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS, open positions, location of ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLO ENTREPRISE VIDANGE et CONTAINERS, employees, financial statistics.