ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN
Private companiesFood Stores • ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN

Contactgegevens ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Schrieksebaan 19; 2820; Bonheiden, België

Telefoon (phone): 015 51 74 78; 0495 81 67 71 (+32-015 51 74 78; 0495 81 67 71) 015 51 74 78; 0495 81 67 71 (+32-015 51 74 78; 0495 81 67 71)

Fax (fax): +32 (83) 264-54-46 +32 (83) 264-54-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN
Products information ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN

BTW identificatienummer (tax): BE08327606201
Ondernemingsnummer: 5585144042
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN
(Get full report from official database of BE for ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN
Addition kinds of activities for ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN

23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
25210102. Stoelen, kantoor: opgevuld, gestoffeerd of vlak: hout | Chairs, office: padded, upholstered, or plain: wood
26210503. Constructie papier | Construction paper
32910602. Papier, schuurmiddel: granaat, emery, aluminiumoxide gecoat | Paper, abrasive: garnet, emery, aluminum oxide coated
35410500. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
37320105. Motorboten, binnenboord of buitenboord: bouw en reparatie | Motorboats, inboard or outboard: building and repairing
39310508. marimba | Marimbas
50320503. Betonbouwproducten | Concrete building products
55610101. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks
79290106. Gospel zangers | Gospel singers

Werken bij ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Administratief Medewerker Banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker bij een grote bankinstelling te Brussel ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse business. De focus ligt op administratie en reconciliatie als voornaamste basis voor een kwaliteitsvolle periodieke (klanten)rapportering.

  • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN in sociale netwerken
Look for responds of ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN. Laat een reactie achter voor ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN. ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN. Leave a respond for ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN. ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN op de google maps. Adres en contacten ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN
Location of ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN on the google maps. Address and contacts of ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN: FRANK GEBOERS | JACQUES DE BRABANDER | A. PIRLOT | Lamipress NV | Pauwels Danny

Other related companies as ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN: FRANK GEBOERS | JACQUES DE BRABANDER | A. PIRLOT | Lamipress NV | Pauwels Danny

ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08327606201. Het bedrijf ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN bevindt zich op het adres: Oude Schrieksebaan 19; 2820; Bonheiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Producten gemaakt in ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN, openstaande posities, locatie van ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN op de kaart.

ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN, company assigned to the tax number BE08327606201. The company ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN is located at the address: Oude Schrieksebaan 19; 2820; Bonheiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 605,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drain pipes Unblocking. Products created in ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN were not found.
The main activity of ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN is not available. You also can look at reviews of ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN, open positions, location of ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLE ONTSTOPPINGEN-J. VERLINDEN, employees, financial statistics.