Algemene Cleaning Vanhove

Contactgegevens Algemene Cleaning Vanhove: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Cleaning Vanhove: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Cleaning Vanhove

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Peter Benoitstraat 5; 8211; Zedelgem (Aartrijke), België

Telefoon (phone): 050 20 19 28; 0477 70 96 90 (+32-050 20 19 28; 0477 70 96 90) 050 20 19 28; 0477 70 96 90 (+32-050 20 19 28; 0477 70 96 90)

Fax (fax): 050 24 02 96 (+32-050 24 02 96) 050 24 02 96 (+32-050 24 02 96)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Cleaning Vanhove: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Cleaning Vanhove"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Cleaning Vanhove"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Cleaning Vanhove, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Cleaning Vanhove. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Cleaning Vanhove, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Cleaning Vanhove. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Cleaning Vanhove
Products information Algemene Cleaning Vanhove

BTW identificatienummer (tax): BE04406860351
Ondernemingsnummer: 5519500732
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 699,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Cleaning - Industrial; Rubbish removal; Contractors - Sewing; Tankcleaning

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Cleaning Vanhove
(Get full report from official database of BE for Algemene Cleaning Vanhove)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Cleaning Vanhove
Addition kinds of activities for Algemene Cleaning Vanhove

5231. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
32910402. Polijstwielen | Polishing wheels
37140122. Radiatoren en radiator schalen en kernen, motorvoertuig | Radiators and radiator shells and cores, motor vehicle
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order

Werken bij Algemene Cleaning Vanhove: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Cleaning Vanhove: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Cleaning Vanhove. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Cleaning Vanhove. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van Algemene Cleaning Vanhove in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Cleaning Vanhove in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Cleaning Vanhove. Laat een reactie achter voor Algemene Cleaning Vanhove. Algemene Cleaning Vanhove bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Cleaning Vanhove. Leave a respond for Algemene Cleaning Vanhove. Algemene Cleaning Vanhove on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Cleaning Vanhove op de google maps. Adres en contacten Algemene Cleaning Vanhove
Location of Algemene Cleaning Vanhove on the google maps. Address and contacts of Algemene Cleaning Vanhove

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Cleaning Vanhove Algemene Cleaning Vanhove: LE RONFRENE | Vandeven Filip | RIK DEWANCKELE | HUYLEBROECK GEBROEDERS | JUMO AUTOMATION

Other related companies as Algemene Cleaning Vanhove: LE RONFRENE | Vandeven Filip | RIK DEWANCKELE | HUYLEBROECK GEBROEDERS | JUMO AUTOMATION

Algemene Cleaning Vanhove is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Cleaning Vanhove, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04406860351. Het bedrijf Algemene Cleaning Vanhove bevindt zich op het adres: Peter Benoitstraat 5; 8211; Zedelgem (Aartrijke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 699,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Lijst met producten zijn Cleaning - Industrial; Rubbish removal; Contractors - Sewing; Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van Algemene Cleaning Vanhove is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Cleaning Vanhove is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Cleaning Vanhove, openstaande posities, locatie van Algemene Cleaning Vanhove op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Cleaning Vanhove is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemene Cleaning Vanhove, company assigned to the tax number BE04406860351. The company Algemene Cleaning Vanhove is located at the address: Peter Benoitstraat 5; 8211; Zedelgem (Aartrijke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 699,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drain pipes Unblocking. List of products are Cleaning - Industrial; Rubbish removal; Contractors - Sewing; Tankcleaning.
The main activity of Algemene Cleaning Vanhove is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Cleaning Vanhove is not available. You also can look at reviews of Algemene Cleaning Vanhove, open positions, location of Algemene Cleaning Vanhove on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Cleaning Vanhove, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Cleaning Vanhove, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Cleaning Vanhove, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Cleaning Vanhove, employees, financial statistics.