AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Private companiesNonclassifiable Establishments • AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Contactgegevens AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bisschopslaan 71; 2340; Beerse, België

Telefoon (phone): 03 226 34 56; 014 61 19 77; 015 52 09 97 (+32-03 226 34 56; 014 61 19 77; 015 52 09 97) 03 226 34 56; 014 61 19 77; 015 52 09 97 (+32-03 226 34 56; 014 61 19 77; 015 52 09 97)

Fax (fax): 014 61 35 26 (+32-014 61 35 26) 014 61 35 26 (+32-014 61 35 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Products information AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

BTW identificatienummer (tax): BE04893005371
Ondernemingsnummer: 6104522705
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Rubbish removal; Water heaters; Water softeners; Plumbing contractors; Boiler cleaning

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
(Get full report from official database of BE for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Addition kinds of activities for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

508201. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
20529903. Communie wafels | Communion wafers
31619905. Muziekinstrumenten gevallen | Musical instrument cases
36740208. Monolitische geïntegreerde schakelingen (vaste toestand) | Monolithic integrated circuits (solid state)
37280301. Aircraft arrestatie apparaat systeem | Aircraft arresting device system
38250102. Automotive ammeters en voltmeters | Automotive ammeters and voltmeters
75499900. Automotive diensten, nec, nec | Automotive services, nec, nec

Werken bij AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

Zoek naar antwoorden van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST in sociale netwerken
Look for responds of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Laat een reactie achter voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Leave a respond for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST op de google maps. Adres en contacten AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Location of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST on the google maps. Address and contacts of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: GROEP ARGENTA | SPENCER SHOP | Princesse Astrid | Dr Doc | LABS ELECTRONIC

Other related companies as AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: GROEP ARGENTA | SPENCER SHOP | Princesse Astrid | Dr Doc | LABS ELECTRONIC

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04893005371. Het bedrijf AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST bevindt zich op het adres: Bisschopslaan 71; 2340; Beerse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 772,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Lijst met producten zijn Rubbish removal; Water heaters; Water softeners; Plumbing contractors; Boiler cleaning.
De hoofdactiviteit van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, openstaande posities, locatie van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST op de kaart.

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, company assigned to the tax number BE04893005371. The company AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is located at the address: Bisschopslaan 71; 2340; Beerse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 772,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drain pipes Unblocking. List of products are Rubbish removal; Water heaters; Water softeners; Plumbing contractors; Boiler cleaning.
The main activity of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is not available. You also can look at reviews of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, open positions, location of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, employees, financial statistics.