Snoeks BVBA

Contactgegevens Snoeks BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Snoeks BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Snoeks BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hasseltsebaan 74; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel), België

Telefoon (phone): 011 73 44 24; 0495 64 18 03 (+32-011 73 44 24; 0495 64 18 03) 011 73 44 24; 0495 64 18 03 (+32-011 73 44 24; 0495 64 18 03)

Fax (fax): 011 73 54 40 (+32-011 73 54 40) 011 73 54 40 (+32-011 73 54 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Snoeks BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Snoeks BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Snoeks BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Snoeks BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Snoeks BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Snoeks BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Snoeks BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Snoeks BVBA
Products information Snoeks BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04268981933
Ondernemingsnummer: 3828155517
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 428,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Fireproof & armoured doors; Wall cupboards; Stairs; Carpenters

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Snoeks BVBA
(Get full report from official database of BE for Snoeks BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Snoeks BVBA
Addition kinds of activities for Snoeks BVBA

563201. Bontkleding | Fur apparel
679901. Commodity investeerders | Commodity investors
20610101. Verduidelijke rietsuiker | Clarified cane sugar
30890300. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
34430204. Condensers dozen, metalen plaat | Condenser boxes, metal plate
38610504. Microfiche lezers en lezersprinters | Microfiche readers and reader printers
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred
50430201. Identiteitsrecorders voor het fotograferen van cheques of vingerafdrukken | Identity recorders for photographing checks or fingerprints

Werken bij Snoeks BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Snoeks BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Snoeks BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Snoeks BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Chauffeurs C/CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: District Oost-Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt transport over gans België. Je zorgt voor een correcte afhandeling bij de klant, dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.  Bedrijfsprofiel: Voor een transportbedrijf gelegen in het Gentse.

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • IT Business Analyst - Office 365 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675863-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  De business case en de informatieanalyse voor te bereiden en de klant te challengen bij zijn toekomstplan m.b.t. integratie van Office365.... Wat wil men bereiken na implementatie? Welke meerwaarde zal er zijn voor de medewerkers? Is er hierrond reeds communicatie geweest naar het personeel toe? Een inventaris opmaken van een aantal essentiële zaken rond bestaande applicaties in de organisatie, intranetsites, mailboxen, filestorage, officeonderdelen die nu reeds in gebruik zijn, macro’s die geconfigureerd zijn geweest in Excel, Word of Access, migraties.... Vragen stellen rond “het mobiliteitsgegeven” vandaag en in de toekomst... : wat mag een medewerker allemaal kunnen vanop zijn GSM met betrekking tot werk. Een analyse en aanbeveling rond het gebruik van Office 365 voor te leggen aan de klant en hem bij het opzetten en het gebruik ervan voor te bereiden. de lead neemt in de analyse en de aanpak na analyse, dat je oog hebt voor een gebruiksvriendelijke integratie. dat je een sterke gesprekspartner bent en helder kan communiceren. door jouw ervaring de juiste oplossing kan aanreiken

Zoek naar antwoorden van Snoeks BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Snoeks BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Snoeks BVBA. Laat een reactie achter voor Snoeks BVBA. Snoeks BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Snoeks BVBA. Leave a respond for Snoeks BVBA. Snoeks BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Snoeks BVBA op de google maps. Adres en contacten Snoeks BVBA
Location of Snoeks BVBA on the google maps. Address and contacts of Snoeks BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Snoeks BVBA Snoeks BVBA: Verpoest F | MVC Words & Arts | GODELIEVE EECKMAN | All Inclusive BVBA | Petromeuse SA

Other related companies as Snoeks BVBA: Verpoest F | MVC Words & Arts | GODELIEVE EECKMAN | All Inclusive BVBA | Petromeuse SA

Snoeks BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Snoeks BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04268981933. Het bedrijf Snoeks BVBA bevindt zich op het adres: Hasseltsebaan 74; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 428,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Fireproof & armoured doors; Wall cupboards; Stairs; Carpenters.
De hoofdactiviteit van Snoeks BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Snoeks BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Snoeks BVBA, openstaande posities, locatie van Snoeks BVBA op de kaart.

Snoeks BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Snoeks BVBA, company assigned to the tax number BE04268981933. The company Snoeks BVBA is located at the address: Hasseltsebaan 74; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 428,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Doors. List of products are Fireproof & armoured doors; Wall cupboards; Stairs; Carpenters.
The main activity of Snoeks BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Snoeks BVBA is not available. You also can look at reviews of Snoeks BVBA, open positions, location of Snoeks BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Snoeks BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Snoeks BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Snoeks BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Snoeks BVBA, employees, financial statistics.