MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL
Private companiesDepository Institutions • MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL

Contactgegevens MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ernest Berthet 29B; 1341; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty), België

Telefoon (phone): 010 61 37 78; 0475 65 22 92 (+32-010 61 37 78; 0475 65 22 92) 010 61 37 78; 0475 65 22 92 (+32-010 61 37 78; 0475 65 22 92)

Fax (fax): 010 61 37 78 (+32-010 61 37 78) 010 61 37 78 (+32-010 61 37 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL
Products information MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01879455566
Ondernemingsnummer: 8579742431
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Wall cupboards; Carpenters

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL
(Get full report from official database of BE for MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL
Addition kinds of activities for MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL

6517. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
172104. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
38519903. Intraoculaire lenzen | Intraocular lenses
50470311. Therapie apparatuur | Therapy equipment
59619920. Televisie, thuis winkelen | Television, home shopping
73899953. Vertaal diensten | Translation services
79991117. Naaien instructie | Sewing instruction

Werken bij MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

Zoek naar antwoorden van MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. Laat een reactie achter voor MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. Leave a respond for MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL op de google maps. Adres en contacten MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL
Location of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL on the google maps. Address and contacts of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: FORTIS | P. POOT/PAUL POOT | Lasudry J | Vermeulen L | Pre Press Dils

Other related companies as MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: FORTIS | P. POOT/PAUL POOT | Lasudry J | Vermeulen L | Pre Press Dils

MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01879455566. Het bedrijf MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Ernest Berthet 29B; 1341; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 793,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Wall cupboards; Carpenters.
De hoofdactiviteit van MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, openstaande posities, locatie van MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, company assigned to the tax number BE01879455566. The company MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is located at the address: Rue Ernest Berthet 29B; 1341; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 793,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Doors. List of products are Wall cupboards; Carpenters.
The main activity of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is not available. You also can look at reviews of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, open positions, location of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, employees, financial statistics.