Technopolis Industrie SPRL

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Technopolis Industrie SPRL
Private companiesTextile Mill Products • Technopolis Industrie SPRL

Contactgegevens Technopolis Industrie SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Technopolis Industrie SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Technopolis Industrie SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue de Birmingham 53-55; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 216 39 84 (+32-02 216 39 84) 02 216 39 84 (+32-02 216 39 84)

Fax (fax): 02 216 10 24 (+32-02 216 10 24) 02 216 10 24 (+32-02 216 10 24)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Technopolis Industrie SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Technopolis Industrie SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Technopolis Industrie SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Technopolis Industrie SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Technopolis Industrie SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Technopolis Industrie SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Technopolis Industrie SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Technopolis Industrie SPRL
Products information Technopolis Industrie SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04326385498
Ondernemingsnummer: 7024353027
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Food manufacturing equipment

Product categorie (product category): Bakers - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Technopolis Industrie SPRL
(Get full report from official database of BE for Technopolis Industrie SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Technopolis Industrie SPRL
Addition kinds of activities for Technopolis Industrie SPRL

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
243102. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
14990204. Vermiculietwinning | Vermiculite mining
36210109. Fase of roterende omzetters (elektrische apparatuur) | Phase or rotary converters (electrical equipment)
38290312. Surveillance instrumenten en accessoires | Surveying instruments and accessories
60219900. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers

Werken bij Technopolis Industrie SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Technopolis Industrie SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Technopolis Industrie SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Technopolis Industrie SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van Technopolis Industrie SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Technopolis Industrie SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Technopolis Industrie SPRL. Laat een reactie achter voor Technopolis Industrie SPRL. Technopolis Industrie SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Technopolis Industrie SPRL. Leave a respond for Technopolis Industrie SPRL. Technopolis Industrie SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Technopolis Industrie SPRL op de google maps. Adres en contacten Technopolis Industrie SPRL
Location of Technopolis Industrie SPRL on the google maps. Address and contacts of Technopolis Industrie SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Technopolis Industrie SPRL Technopolis Industrie SPRL: BADHUIS OASE | Frederix Monique | LUC BEX | YSER BUILDING | OST?OPATHE DE MAESENEIRE

Other related companies as Technopolis Industrie SPRL: BADHUIS OASE | Frederix Monique | LUC BEX | YSER BUILDING | OST?OPATHE DE MAESENEIRE

Technopolis Industrie SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Technopolis Industrie SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04326385498. Het bedrijf Technopolis Industrie SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Birmingham 53-55; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 809,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bakers - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Food manufacturing equipment.
De hoofdactiviteit van Technopolis Industrie SPRL is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Technopolis Industrie SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Technopolis Industrie SPRL, openstaande posities, locatie van Technopolis Industrie SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Technopolis Industrie SPRL is a company, that was registered 2004 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Technopolis Industrie SPRL, company assigned to the tax number BE04326385498. The company Technopolis Industrie SPRL is located at the address: Rue de Birmingham 53-55; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 809,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bakers - Equipment and Supplies. List of products are Food manufacturing equipment.
The main activity of Technopolis Industrie SPRL is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Technopolis Industrie SPRL is not available. You also can look at reviews of Technopolis Industrie SPRL, open positions, location of Technopolis Industrie SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Technopolis Industrie SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Technopolis Industrie SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Technopolis Industrie SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Technopolis Industrie SPRL, employees, financial statistics.