KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN

Contactgegevens KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijselstraat 222; 8200; Brugge (Sint-Michiels), België

Telefoon (phone): 050 38 19 97 (+32-050 38 19 97) 050 38 19 97 (+32-050 38 19 97)

Fax (fax): 050 38 19 59 (+32-050 38 19 59) 050 38 19 59 (+32-050 38 19 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN
Products information KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN

BTW identificatienummer (tax): BE03470001220
Ondernemingsnummer: 6451416015
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Windows; Carpenters

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN
(Get full report from official database of BE for KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN
Addition kinds of activities for KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN

203201. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
23950306. Ruffling: voor de handel | Ruffling: for the trade
36469904. Fluorescerende verlichting, commercieel | Fluorescent lighting fixtures, commercial
38240204. Elektronische totaliserende tellers | Electronic totalizing counters
50850802. Lijmen, tape en pleisters | Adhesives, tape and plasters

Werken bij KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch magazijnier (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

  • Monteur Machinebouw (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je kan volgens plan machines samenbouwen voor de automobielindustrie - Je hebt voldoende kennis van pneumatica -

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

Zoek naar antwoorden van KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN in sociale netwerken
Look for responds of KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN. Laat een reactie achter voor KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN. KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN. Leave a respond for KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN. KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN op de google maps. Adres en contacten KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN
Location of KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN on the google maps. Address and contacts of KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN: ROUSSEAUX SA | ALL WELLNESS | L' AMADEUS | Excofis SPRL | HERWIG VERGULT

Other related companies as KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN: ROUSSEAUX SA | ALL WELLNESS | L' AMADEUS | Excofis SPRL | HERWIG VERGULT

KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03470001220. Het bedrijf KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN bevindt zich op het adres: Rijselstraat 222; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Windows; Carpenters.
De hoofdactiviteit van KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN, openstaande posities, locatie van KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN, company assigned to the tax number BE03470001220. The company KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN is located at the address: Rijselstraat 222; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Doors. List of products are Windows; Carpenters.
The main activity of KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN is not available. You also can look at reviews of KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN, open positions, location of KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN, employees, financial statistics.